Over ons

Bijna een halve eeuw ervaring in regionale en nationale verhuizingen

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 50 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Vaste prijsafspraken

Bel mij terug

 

Over ons

Bijna een halve eeuw ervaring in regionale en nationale verhuizingen In 1973 verzorgt Verhuisbedrijf ‘t Hoentje haar eerste verhuizing, De Heer Hoenstok, liefkozend door iedereen opa genoemd start het bedrijf samen met zijn twee zoons. Kort daarna kopen zij hun eerste wagenpark. Zijn twee zoons namen de scepter van hun vader over in 1983. Zij bouwde Verhuisbedrijf ’t Hoentje uit tot een toonaangevende verhuisorganisatie in de regio Den Haag, het Westland en omstreken.

Daar het behaalde succes van ’t Hoentje waren zij in staat om In 1986 het Voorburgs verhuisbedrijf Van der Zalm over te nemen. Zo ontstond het Verhuisbedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm. In de tijd die volgde bouwde ’t Hoentje & Van der Zalm uit tot een toonaangevend groot gerenommeerd verhuisbedrijf.

Na met veel gedrevenheid ’t Hoentje & Van der Zalm voor ruim 28 jaar het bedrijf gerund te hebben, droegen ook zij eind 2021 de (Hoen)stok over. Dit maal aan Robin en Patrick Hoenstok, twee broers en de derde generatie, die met veel bevlogenheid en bezieling het bedrijf verder de 21ste eeuw in brengen. Klantvriendelijkheid, kennis, kunde, de juiste materialen en middelen zorgen ervoor dat wij iedere klus voor u kunnen klaren.

Verhuisbedrijf 't Hoentje & Van der Zalm hanteert altijd vaste prijsafspraken

Er zijn twee modellen in de verhuisbranche. Een verhuizing op nacalculatie of een verhuizing op basis van een all-in tarief. Komt u in contact met een verhuisbedrijf, dan kan het zijn dat er uurtarieven gehanteerd worden op basis van een begrote arbeidstijd. Dit oogt in eerste instantie vaak voordelig. Echter, blijkt het vaak voor te komen, dat uw verhuizing langer duurt dan begroot. Hierdoor moet u vaak achteraf een veelvoud van de begrote kosten betalen. Dit is uiteraard ook een beetje het verdienmodel.

Verhuisbedrijf 't Hoentje & Van der Zalm maakt altijd een vaste prijs naar aanleiding van een vrijblijvend bezoek. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte, waarin al het besprokene is opgenomen. Deze prijsstelling is vast en geeft zekerheid. Mocht u de afspraak niet fysiek kunnen doen door bijvoorbeeld Covid-19, dan kan dit bezoek ook worden omgezet naar een video-call. Wij bellen u dan met de videogespreks functie van WhatsApp en lopen dan virtueel met u een rondje door de woning. Het is ons doel er voor te zorgen dat u achteraf nooit voor onaangename verassingen komt te staan.

Contact

Verhuisbedrijf het Hoentje en van de Zalm Den Haag

Particuliere verhuizingen

Uw verhuizing onze zorg. Dan hoeft u zich om de daadwerkelijke verhuizing geen zorgen meer te maken.

Vanaf de planning van uw verhuizing tot aan de voorbereiding en uitvoering.

Bedrijfsverhuizingen

’t Hoentje & Van der Zalm, vanaf de planning van uw verhuizing tot aan de voorbereiding en uitvoering.

Senioren verhuizingen

Verhuizen op latere leeftijd. Naar een seniorenflat of verzorgingshuis is vaak een emotionele gebeurtenis.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!