Zakelijke verhuizingen

Gaat u binnenkort met uw organisatie verhuizen, dan is Verhuisbedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm uw aangewezen partner, of het nu om een kantoorverhuizing, een school verhuizing of een projectverhuizing gaat.

’t Hoentje & Van der Zalm heeft alle kennis, kunde en materialen in huis om uw bedrijfsverhuizing volledig voor u te verzorgen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Aandacht, planning en een heldere communicatie is essentieel voor iedere zakelijke verhuizing. Voor iedere organisatie is het relevant zo snel mogelijk weer ‘in de lucht’ te zijn. ’t Hoentje & Van der Zalm staat daarom garant efficiënte en gerichte aanpak.

  • Een helder plan van aanpak
  • Eén aanspreekpunt
  • Duidelijke afspraken

We bieden heldere communicatie en de garantie dat wij uw bedrijfsverhuizing met de overeengekomen mankrachten, materialen en tijden verzorgen, zodat u snel weer kunt focussen op uw bedrijfsvoering.

U heeft tijdens de verhuizing van uw organisatie slechts één aanspreekpunt. Vanaf de planning van uw verhuizing tot aan de voorbereiding en uitvoering. De combinatie van een nauwkeurige bespreking vooraf en een goede coaching en een heldere rapportage garanderen een goede start van uw verhuisdag(en). Wij verzorgen uw verhuizing met de modernste technieken, materialen, transportwagens en liften etc.

Maatwerk in zakelijk dienstverlening:

  • Bedrijfsverhuizingen
  • Renovatie verhuizingen
  • Projectinrichtingen
  • Archief verplaatsingen en opslag

OFFERTE AANVRAGEN

Tijdelijke opslag

’t Hoentje & Van der Zalm biedt verschillende typen containers in verschillende maten voor uw opslag.

Verhuislift

Regelmatig komt het ook voor dat een lift in een appartement vrij klein is, een verhuislift is de oplossing.

Handyman Klussenservice

U kunt onze handyman service inzetten voor klussen in en om uw nieuwe of oude woning.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!