Verhuizen met een container.

Doe het zelf met begeleiding - of laat ons het verzorgen.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 50 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Vaste prijsafspraken

Bel mij terug

 

Containerverhuizingen

De ene verhuizing is de andere niet. Hoe kunt u de hele operatie het best aanpakken? Het verschil zit ‘m namelijk vaak in de details. Graag geven de specialisten van 't Hoentje & Van der Zalm u advies.

Een bijzonder populaire manier van verhuizen is tegenwoordig de zogenaamde containerverhuizing. Uw complete inboedel wordt in een container in zijn geheel naar uw nieuwe adres vervoerd. Wanneer is een containerverhuizing een goed idee?

Enkele voorbeelden:

Voorbeeld 1

“Bastiaan en Hanna hadden er lang over nagedacht. Uiteindelijk besloten zij om een grote verbouwing van hun huis te laten doen. De planning met de aannemer was rond, maar de vraag was, wat zij met de inboedel moesten in de tijd dat de verbouwing plaats zou vinden. Via een kennis kwamen zij in contact met het verhuisbedrijf ‘t Hoentje & Van der Zalm. Dit verhuisbedrijf had ervaring met de opslag van inboedels en bood een uitstekende oplossing voor de opslag: de container. De stalen container werd voor de deur geplaatst en was voldoende groot om de gehele inboedel in op te slaan. Met de deskundige begeleiding van de verhuizers van ‘t Hoentje & Van der Zalm kon de inboedel systematisch in de container worden geplaatst. Al het benodigde materiaal, zoals rolkarretjes, kledingboxen, tape en sealrollen, was reeds aanwezig en zodoende kon de opslag in een halve dag worden voltooid. De container werd vervolgens naar een beschermde, droge en beveiligde opslag vervoerd en weer voor de deur teruggeplaatst toen de verbouwing was voltooid. Bastiaan en Hanna waren zeer tevreden met deze efficiënte oplossing.”

Voorbeeld 2

“Charlotte en Chris hadden na lang zoeken eindelijk hun ideale huis gevonden en het appartement, waarin zij op dat moment woonden, verkocht. De nieuwe woning konden zij echter niet direct betrekken, terwijl hun oude appartement wel moest worden opgeleverd. Door tijdelijk bij de ouders van Charlotte te gaan wonen, konden zij de tussenliggende periode overbruggen. Maar wat moesten zij in de tussentijd met hun inboedel doen? Omdat Charlotte en Chris al eens eerder een verhuizing hadden laten uitvoeren door ‘t Hoentje & Van der Zalm, zochten zij weer contact met het verhuisbedrijf. Zij bleken de ideale oplossing te hebben: de stalen verhuiscontainer. De ruime container werd voor het huis geplaatst en met begeleiding werd daar de inboedel in een keer in opgeslagen. De container werd vervolgens naar een beveiligde en overdekte ruimte gebracht, beschermd tegen vocht en grote temperatuursverschillen. Toen Charlotte en Chris hun nieuwe huis gingen inrichten, konden zij hun inboedel rechtstreeks vanuit de voor de deur geplaatste container uitladen. Bijkomend voordeel was, dat zij tijdens de opslag vrij toegang hadden tot de container, mochten zij in die tijd nog wat spullen nodig hebben. “Een prachtoplossing!”

Samengevat:

Hoentje & Van de Zalm Stalen containers:
1 keer in- en uitladen;
Minder kans op beschadiging;
Deskundige begeleiding bij in- en uitladen container;
Maandelijks opzegbaar;
Altijd vrij toegankelijk met slot/sleutel;
Alle verhuismaterialen aanwezig.

Mogelijkheden.

U zorgt voor voldoende mankracht om de inboedel zelf naar de container te brengen.
Het is ook mogelijk het laden en lossen door ons deskundig personeel te laten uitvoeren.

Als u gebruik maakt van de opslag:

Verwarmde ruimte met alarm!
Eigen slot.
U kan altijd bij uw inboedel.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!