English Nederlands

Verhuizen met een container.

Doe het zelf met begeleiding - of laat ons het verzorgen.

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 46 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

 

Containerverhuizingen

Hoentje & Van der Zalm Containerverhuizingen

Voorbeeld 1

“Bastiaan en Hanna hadden er lang over nagedacht maar uiteindelijk besloten om een grote verbouwing van hun huis te laten doen. De planning met de aannemer was rond, maar de vraag was  wat zij met de inboedel moesten in  de tijd dat de verbouwing zou duren. Via een kennis kwamen zij in contact met het verhuisbedrijf Hoentje & Van der Zalm. Dit verhuisbedrijf had ervaring met de opslag van inboedels en boden een uitstekende oplossing voor de opslag: de container. Deze stalen container werd voor de deur geplaatst en  was voldoende groot om de gehele inboedel erin op te slaan. Met de deskundige begeleiding van de verhuizers van Hoentje &Van der Zalm kon de inboedel systematisch in de container worden geplaatst. Al het benodigde materiaal, zoals rolkarretjes, kledingboxen, tape en sealrollen,  was reeds aanwezig en zodoende kon de opslag in een halve dag worden voltooid. De container werd vervolgens  naar een beschermde, droge en beveiligde opslag vervoerd en weer voor de deur teruggeplaatst toen de verbouwing was voltooid. Bastiaan en Hanna waren zeer tevreden met deze efficiënte oplossing.”

Voorbeeld 2

“Charlotte en Chris hadden na lang zoeken eindelijk hun ideale huis gevonden en het appartement waarin zij op dat moment woonden, verkocht.  De nieuwe woning konden zij echter niet direct betrekken, terwijl hun oude appartement wel moest worden opgeleverd. Door tijdelijk bij de ouders van Charlotte te gaan wonen konden zij deze tussenliggende periode overbruggen. Wat moesten zij in de tussentijd echter met hun inboedel? Omdat zij eerder  een verhuizing laten uitvoeren door verhuisbedrijf Hoentje en Van der Zalm, zochten zij contact met het verhuisbedrijf en zij hadden  de ideale oplossing: de stalen verhuiscontainer. De container werd voor het huis geplaatst en met begeleiding de inboedel in een keer opgeslagen in deze ruime container. De container werd vervolgens naar een beveiligde en overdekte ruimte gebracht, beschermd tegen vocht en grote temperatuursverschillen. Toen Charlotte en Chris hun nieuwe huis gingen inrichten, konden zij hun inboedel rechtstreeks vanuit de voor de deur geplaatste container uitladen. Bijkomend voordeel was dat zij  tijdens de opslag vrij toegang hadden tot de container, mochten zij eventueel spullen nodig hebben.”Een prachtoplossing!”

Samengevat:

Hoentje & Van de Zalm Stalen containers.
1 keer in- en uitladen.
Minder kans op beschadiging.
Deskundige begeleiding bij in- en uitladen container.
Maandelijks opzegbaar    voor €200,00 per maand
Altijd vrij toegankelijk met slot/sleutel
Alle verhuismaterialen aanwezig.

Mogelijkheden.

U zorgt voor voldoende mankracht om de inboedel zelf naar de container te brengen.
Het is ook mogelijk het laden en lossen door ons deskundig personeel te laten uitvoeren.

Kostenbesparend!

Verhuiscontainer met verhuismaterialen

Als u gebruik maakt van de opslag:

Verwarmde ruimte met alarm!
Eigen slot.
U kan altijd bij uw inboedel.

Verhuizen met een verhuiscontainer

Contact formulier

Velden met* zijn verplicht’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 397 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!