Verhuislift

U beschikt zelf over het vervoer en de manschappen voor uw verhuizing. Dat is een hele opluchting. Toch wil dat niet altijd zeggen dat u geen verdere hulp nodig heeft. Het komt maar al te vaak voor … U heeft een nieuw meubelstuk aangeschaft dat net niet door de voordeur naar binnen kan. En wat te denken van die nauwe trap? Kan dat nieuwe bankstel wel naar boven?

Regelmatig komt het ook voor dat een lift in een appartement vrij klein is. Een piano, een vleugel, een zonnebank of een airco zorgt dan vrijwel altijd voor problemen. En los daarvan, misschien wilt u de overige bewoners van uw nieuwe appartement niet al te veel hinder bezorgen. De hele dag dat gesjouw en die lift, die steeds bezet is … Met een verhuislift bent u uit de brand. Een goede start op uw nieuwe adres is wel zo fijn.

Een verhuislift zorgt in talloze situaties voor een uitstekende oplossing. Heeft u de lift slechts een uurtje nodig of een (deel van de) dag? Geen probleem. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Bij 't Hoentje & Van der Zalm kunt u een professionele verhuislift huren. Ons ervaren personeel is zeer deskundig. Geen problemen dus met het in elkaar zetten van de lift of het bedienen ervan. Bovendien is onze nieuwe verhuislift van topkwaliteit. Hij reikt zelfs tot aan de tiende verdieping van een flatgebouw. Dat is algauw zo’n dertig meter hoog.

Wist u dat niet alleen particulieren, maar ook de meest gerenommeerde meubelzaken tot onze vaste klanten behoren? Wij vinden het maar wat fijn dat zij steeds vertrouwen in ons hebben. We gunnen u dezelfde ervaring.

INFORMATIE AANVRAGEN

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!