Ontruimingen

Omstandigheden

De reden waarom een huis, appartement of zakelijk pand ontruimd moet worden is vaak bijzonder van aard. Soms zijn de omstandigheden ronduit verdrietig. Bijna altijd wordt een ontruiming als vrij stressvol ervaren. We vinden het daarom ook altijd fijn om een klant daarbij te kunnen helpen.

Iedere ontruiming heeft natuurlijk zijn eigen speciale aandachtspunten. Bij een uithuisplaatsing, een overlijden, een emigratie of een faillissement worden logischerwijze steeds andere benaderingen en uitvoeringen verwacht. We zijn er trots op dat we u die ook kunnen bieden. We hebben jarenlange ervaring en voldoende mankracht om in de korte tijd waarin ontruimingen moeten plaatsvinden te kunnen handelen en u volledig te kunnen ontzorgen. Op die manier wordt een vervelende situatie voor u iets minder lastig.

Wilt u meer weten? Ga naar Contact.

Werkwijze

Een ontruiming is geen gewone verhuizing. Bovendien bestaan in onze ogen gewone verhuizingen niet, maar een ontruiming vergt toch wel een heel speciale aanpak.

Allereerst is er het moment van contact. Wij zijn er trots op dat we snel kunnen schakelen. Afspraken worden zorgvuldig gemaakt en uiteraard kunt u ervan uitgaan dat ze worden nagekomen. Betrouwbaarheid is waar het om draait.

We spreken vooraf alles goed door en bezichtigen bij voorkeur dan ook de locatie, zodat we tijdens de uitvoering niet voor verrassingen komen te staan. Zo kan het zijn dat de vloerbedekking in het pand moet blijven liggen en dat lampen moeten blijven hangen. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt.

Natuurlijk spreken we ook af wat er met de te vervoeren spullen gebeurt. Mogelijkheden genoeg. Denk aan hergebruik (kringloop), schenken aan een goed doel of aan tijdelijke opslag.

Meer weten? Ga naar Contact.

Opslag

Een ontruiming moet helaas maar al te vaak in een betrekkelijk korte tijd plaatsvinden. We kunnen het daarom goed begrijpen dat niet alle beslissingen vooraf goed doordacht kunnen worden en dat de vraag wat er met alle spullen gebeuren moet even wat meer tijd vergt. Voor spullen die niet naar een afvalverwerker of een externe partij (zoals kringloopbedrijf of liefdadigheidsinstelling) vervoerd worden, is vaak een tijdelijke opslag een uitstekende uitkomst. Zo heeft u even wat extra tijd om een juiste beslissing te nemen.

Het spreekt voor zich dat we zorgvuldig en respectvol met uw bezittingen omgaan. Deze hebben vaak een emotionele waarde en zijn onvervangbaar. Wij bieden daarom ook allerlei mogelijkheden om uw spullen een tijdelijke en veilige plaats te geven. Graag bespreken we met u de mogelijkheden van een tijdelijke opslag.

Wilt u meer informatie? Ga naar Contact.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!