Tijdelijke opslag Verhuisbedrijf

’t Hoentje & Van der Zalm biedt verschillende typen containers in verschillende maten voor uw opslag. Al onze containers zijn opgeslagen in een verwarmde en klimaat gecontroleerde omgeving. Onze opslag faciliteit is beveiligd tegen inbraak en is voorzien van brandpreventie middelen. Door uw goederen bij ons op te slaan voorkomt u dat uw inboedel aangetast wordt door vocht of schimmel.

Waarom opslag?

Soms is het even nodig om uw inboedel tijdelijk elders op te slaan. Uw huis wordt onverwacht later opgeleverd dan gepland. Een verbouwing heeft ook vaak ruimtegebrek tot gevolg. U heeft tijdelijk opslag nodig voor uw bedrijf. Een langdurig verblijf in het buitenland zorgt voor dezelfde soort uitdagingen. Wat de reden van de opslag behoefte ook is. Wij hebben altijd de juiste opslag middelen voor uw storage wensen.

Wilt u vooraf graag een kijkje komen nemen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u eerst wilt kijken waar uw spullen terecht komen wanneer u deze wilt opslaan. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. U bent dan ook van harte welkom om onze opslagruimte te komen bekijken. U kunt een afspraak maken met ons kantoor van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00.

Opslag feiten

Bij verhuizen of verbouwen wordt de container 1 keer in- en uit geladen (Er wordt dus niets overgeladen), door het slechts 1x in en uitladen verkleinen wij de kans op beschadiging. Deskundige begeleiding bij in- en uitladen container. De huur van de tijdelijke opslag is maandelijks opzegbaar. Weten wat de kosten zijn of heeft u andere vragen?
 

Ik heb opslag nodig

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!