Diensten

Op deze diensten pagina treft u alle soorten verhuizingen en additionele services die wij verzorgen. Iedere verhuizing is namelijk uniek en altijd maatwerk. Als u van onze diensten gebruik maakt, bent u verzekert van een zorgvuldige verhuizing.

Onze werkwijze Wij komen altijd bij u langs om een op maat intake te doen. Wij schatten de kubieke meters van de te verhuizen spullen en het aantal dozen in. Vervolgens kijken wij naar de ligging van de woning en inventariseren wij uw wensen. Daarnaast kijken wij natuurlijk ook naar de bijzonderheden. Heeft u bijvoorbeeld een waterbed, een piano of aparte objecten, zoals schilderijen of antiek. Aan de hand van al deze informatie maken wij een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u. Wij werken altijd op basis van vaste prijsafspraken zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent.

Particuliere verhuizingen

Tijdens ons bezoek spreken wij de werkzaamheden die u uitgevoerd wilt hebben met u door, zo kunt u denken aan:

Wilt u zelf de dozen inpakken, dan kunt u gratis gebruikmaken van onze dozen bruikleen service.

 

Senioren Service

Verhuizen naar een seniorenflat of verzorgingshuis is vaak een emotionele gebeurtenis. Zeker als u al lang in uw huidige huis woont of wanneer de verhuizing noodzakelijk is vanwege uw gezondheid.

Onze senioren en mindervaliden service helpt u een stressvrije, volledig verzorgde verhuizing te ervaren met de juiste aandacht en zorg. De Senioren en mindervaliden Service van ’t Hoentje & Van der Zalm verzorgt indien gewenst het volledige verhuistraject, van het inpakken van de inboedel en persoonlijke eigendommen.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Tijdelijke opslag

’t Hoentje & Van der Zalm biedt verschillende typen containers in verschillende maten voor uw opslag.

Verhuislift

Regelmatig komt het ook voor dat een lift in een appartement vrij klein is, een verhuislift is de oplossing.

Handyman Klussenservice

U kunt onze handyman service inzetten voor klussen in en om uw nieuwe of oude woning.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!