English Nederlands

Particuliere verhuizingen

Uw verhuizing, onze zorg

Particuliere verhuizingen

Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Dat weten wij maar al te goed. Schakelt u verhuisbedrijf 't Hoentje & Van der Zalm in, dan hoeft u zich om de daadwerkelijke verhuizing geen zorgen meer te maken. U kunt zich voor, tijdens en na de verhuizing met andere dingen bezighouden.
Ons motto is: Uw verhuizing, onze zorg.

Offerte en advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte. Op uw verzoek komen wij bij u langs om uw verhuizing en al uw wensen te bespreken.

Onze werkwijze

Wij maken een juiste inschatting van uw te verhuizen inboedel. Daarnaast kijken wij natuurlijk ook naar de bijzonderheden. Heeft u bijvoorbeeld een waterbed, een piano of aparte objecten, zoals schilderijen of antiek?

Verder bekijken wij de locatie (eengezinswoning of appartement) en de bereikbaarheid. Is er bijvoorbeeld een verhuislift nodig? 

Tijdens ons bezoek spreken wij af welke werkzaamheden ons verhuisbedrijf gaat uitvoeren. Maar ook wat u eventueel zelf wilt gaan doen.

Verzorgde verhuizing

U kunt een keuze maken uit diverse mogelijkheden:

Bij alle varianten ontvangt u enkele weken voor de verhuisdatum een aantal verhuisdozen.

Checklist verhuizen

Om u niets te laten vergeten tijdens uw verhuizing, hebben wij een handig verhuisboekje voor u gemaakt. Hierin vindt u onder andere een checklist en inpaktips.

Meer....

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

Bel mij terug

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.5 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!