English Nederlands

Particuliere verhuizingen

Uw verhuizing onze zorg

Particuliere verhuizingen

Niet 1 verhuizing is hetzelfde. Schakelt u verhuisbedrijf  't Hoentje & van der Zalm in? Dan hoeft u zich om de daadwerkelijke verhuizing geen zorgen meer te maken. U kunt zich voor, tijdens en na de verhuizing met andere dingen bezig houden.
Ons motto is "Uw verhuizing onze zorg".

Offerte en advies

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen. Op uw verzoek komen wij bij u langs om uw verhuizing en wensen te bespreken.

Onze werkwijze

Wij maken een juiste inschatting van uw te verhuizen inboedel. Maar ook kijken wij naar bijzonderheden. Heeft u bijvoorbeeld een waterbed, een piano of aparte objecten, zoals schilderijen of antiek.

Verder bekijken wij de locatie (eengezinswoning of appartement) en de bereikbaarheid. Is er bijvoorbeeld een verhuislift nodig? 

Tijdens ons bezoek spreken wij af welke werkzaamheden ons verhuisbedrijf gaat uitvoeren. Maar ook  wat u eventueel zelf wilt gaan doen.

Verzorgde verhuizing

U kunt een keuze maken uit diverse mogelijkheden:

Bij alle varianten ontvangt u enkele weken voor de verhuisdatum een aantal verhuisdozen.

Checklist verhuizen

Om u niks te laten vergeten tijdens uw verhuizing, hebben wij een handig verhuisboekje voor u gemaakt. Met daarin onder andere een checklist en inpaktips.

Meer....

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

Bel mij terug

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 397 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!