English Nederlands

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 42 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Erkend Verhuisbedrijf Den Haag voor uw vlotte verhuizing

De 6 zekerheden van ‘t Hoentje & van der Zalm

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers  Uitsluitend gediplomeerde verhuizers
Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming  Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming
Meer dan 42 jaar ervaring met verhuizingen  Meer dan 42 jaar ervaring met verhuizingen
Goede garantie en volledig verzekerd  Goede garantie en volledig verzekerd
Familiebedrijf met hart voor de zaak  Familiebedrijf met hart voor de zaak
Erkende Verhuizer met verhuiscertificaat  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Erkend Verhuisbedrijf Den Haag voor uw vlotte verhuizing

Erkend Verhuisbedrijf in Den Haag

Kies een Erkend Verhuisbedrijf in Den Haag. Dit stelt eisen aan de kwaliteit die we leveren en de manier waarop we werken, waardoor u kunt rekenen op niets minder dan de beste ondersteuning. We zorgen voor een vlotte verhuizing van uw inboedel, waarbij u kunt rekenen op een duidelijke manier van werken. We voldoen aan de specifieke kwaliteitseisen en werken uitsluitend met gediplomeerde verhuizers. Zij kunnen uw inboedel optimaal indelen in de verhuiswagen en deze vlot voor u in- en uitladen. Daarnaast profiteert u bij ons als Erkend Verhuisbedrijf in Den Haag van een goede garantie en verzekering, zodat u uw inboedel met een gerust hart kunt laten verhuizen.

Erkend Verhuisbedrijf in Den Haag

We zorgen er als Erkend Verhuisbedrijf in Den Haag voor dat u binnen 1 dag kunt verhuizen. Blijft u in Den Haag wonen, komt u naar deze mooie stad of trekt u juist elders het land in? Wij zijn u er graag mee van dienst en brengen uw inboedel vlot naar uw nieuwe woning. We beschikken als Erkend Verhuisbedrijf in Den Haag over een uitgebreide ervaring en zorgen er met hart voor de zaak als familiebedrijf voor dat uw verhuizing zo soepel mogelijk zal verlopen. Wij hebben een passie voor het verhuizen van uw huisraad.

Erkend Verhuisbedrijf met ervaring

Kies voor de vlotte en efficiënte werkwijze van een Erkend Verhuisbedrijf in Den Haag en omstreken met meer dan 40 jaar ervaring. We weten als geen ander wat er komt kijken bij een verhuizing en vertellen u daar graag meer over. Verhuist u voor het eerst en bent u benieuwd hoeveel tijd er in zal gaan zitten, of welke voorbereidingen u dient te treffen? Wij vertellen u er graag meer over, net als over de verzekering en garantie waar u dankzij ons keurmerk op kunt rekenen. Direct een afspraak maken voor een verhuizing, of meer weten over ons als Erkend Verhuisbedrijf in Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.
 

Vrijblijvende offerteaanvraag

Velden met * zijn verplichtTel. 070 3292676
Verhuizer de ervaringen.

voordelcheque

 
Verhuisbedrijf
't Hoentje & van der Zalm.

 
 

Social media

Facebook google Youtube Linkdin

 

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 255 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.