Verhuisbedrijf Westland

50 jaar betrouwbare dienstverlening.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 50 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Vaste prijsafspraken

Bel mij terug

 

Verhuisbedrijf Westland voor een soepele verhuizing

Kies een gerenommeerd verhuisbedrijf in Westland, dat u op professionele wijze van dienst kan zijn met de verhuizing. Wij beschikken als familiebedrijf over een schat aan ervaring en zorgen voor een verhuizing in 1 dag, om u zo snel mogelijk over te brengen naar uw nieuwe woning. Verhuist u naar een andere plaats, komt u naar Westland of verhuist u binnen Westland? Wij zijn u graag van dienst met de verhuizing. Uiteraard zorgen we er als gerenommeerde Verhuizer met het Garantie-certificaat voor dat we gebruik maken van professionele materialen en gereedschappen. We hebben een passie voor het verhuizen, de kern van het familiebedrijf waar we u graag kennis mee laten maken.
Kies een gerenommeerd Verhuisbedrijf in Westland.

Als gerenommeerd Verhuizer in Westland zorgen we er als ‘t Hoentje & van der Zalm voor dat we u van dienst zijn op basis van specifieke kwaliteitseisen. We gaan zorgvuldig om met uw inboedel, zonder aan efficiëntie of snelheid te verliezen. U kiest bij ons uitsluitend voor gediplomeerde verhuizers, waarmee we er graag voor zorgen dat we uw inboedel zo efficiënt mogelijk in de verhuiswagen plaatsen en deze vlot in- en uitladen. Daarnaast kunt u rekenen op een goede garantie en uitstekende verzekering, zodat we u zonder zorgen kunnen verhuizen.

Verhuizer in Westland en omstreken met meer dan 49 jaar ervaring

Zoekt u een gerenommeerd Verhuizer in Westland en omstreken met een uitgebreide ervaring? Wij doen dit werk al meer dan 49 jaar en weten daardoor als geen ander wat erbij komt kijken. Win informatie in over de ideale voorbereiding op uw verhuizing, of vraag ons naar hoe dit in z’n werk zal gaan. We zorgen voor de verzekering van uw huisraad en kunnen u een indicatie geven van de hoeveelheid tijd die uw verhuizing in beslag zal nemen. Wilt u meer weten over wat we als Verhuizer voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over als gerenommeerd Verhuisbedrijf in Westland.

 

De 6 zekerheden van ‘t Hoentje & van der Zalm

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers  Uitsluitend gediplomeerde verhuizers
Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming  Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming
Meer dan 42 jaar ervaring met verhuizingen  Meer dan 49 jaar ervaring met verhuizingen
Goede garantie en volledig verzekerd  Goede garantie en volledig verzekerd
Familiebedrijf met hart voor de zaak  Familiebedrijf met hart voor de zaak
Erkende Verhuizer met verhuiscertificaat  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!