English Nederlands

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 48 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

 

Uw verhuisbedrijf in Gouda

Uw verhuizing moet op de beste wijze worden uitgevoerd. Wij trekken alles uit de kast om uw inboedel volledig naar wens te verhuizen van uw oude woning naar uw nieuwe locatie. Laat stress u niet overweldigen tijdens uw verhuizing en laat ons het inpakken van uw inboedel, het transport naar de nieuwe locatie en het uitladen van uw spullen uitvoeren. Zo hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken en gaat u een stressvrije en zeer prettige verhuizing tegemoet.

De beste kwaliteit verhuizers in Gouda

Wij zijn als familiebedrijf in de afgelopen 42 jaar uitgegroeid tot een deskundig verhuisbedrijf dat iedere verhuizing tot een perfect einde kan brengen. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en hebben de juiste kennis om al uw eigendommen te verhuizen. Wij richten ons op kwaliteit en klantvriendelijkheid, zo staan wij ook al jaren bekend. Door u een goede verhuizing te bieden en alle moeite uit handen te nemen kunnen wij de verhuizing snel en efficiënt uitvoeren en kunt u tevreden en spoedig genieten van uw nieuwe woning.  
Als leden van Erkende Verhuizers zijn wij sterk op de volgende fronten: Vertrouwd, Verantwoord en Veelzijdig. Wij voldoen dankzij onze harde inzet aan deze voorwaarden en wij zijn hier bijzonder trots op. Onze dagelijkse inspanningen worden beloond met een lidmaatschap bij Erkende Verhuizers, dé verzamelsite met de meest professionele verhuisbedrijven.

Verhuizen met professionals

Wij staan voor professionaliteit en dit merkt u. Uw volledig verhuizing wordt verzorgd door professionals die goed kunnen omgaan met iedere situatie. Blijken uw meubels toch te groot voor de lift? Onze medewerkers hebben altijd een verhuislift in de verhuiswagen om grote objecten via het raam de woning binnen te krijgen. Heeft u zeer zware objecten die niet door ons team te tillen zijn? Met rolcontainers rollen wij uw objecten in en uit de verhuiswagens en naar uw gewenste bestemming. Bij iedere uitdaging de juiste oplossing, u vindt het bij 't Hoentje & van der Zalm!

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

 
Verhuisbedrijf
't Hoentje & van der Zalm.

 
 

Social media

Facebook google Youtube Linkdin

 

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!