Verhuisbedrijf Zoetermeer

Meer dan 50 jaar ervaring in Zoetermeer en omstreken

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 50 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Vaste prijsafspraken

Bel mij terug

 

Gerenommeerd Verhuisbedrijf in Zoetermeer

Zoekt u een gerenommeerd Verhuisbedrijf in Zoetermeer, dat u op een degelijke manier van dienst kan zijn met uw verhuizing? Wij zorgen ervoor dat u in 1 dag kunt verhuizen, zodat u zo snel mogelijk over bent naar uw nieuwe woning. Verhuist u naar Zoetermeer, blijft u binnen Zoetermeer of verlaat u de plaats voor een andere mooie locatie? Wij zijn u er graag mee van dienst. Als professioneel Verhuisbedrijf beschikken we over meer dan 49 jaar ervaring. Profiteer van onze professionele materialen en gereedschappen en maak kennis met onze passie voor het verhuizen; de kern van ons familiebedrijf.

’t Hoentje & Van der Zalm is een professioneel Verhuizer in Zoetermeer. We werken uitsluitend met gediplomeerde verhuizers, waardoor ze uw spullen optimaal kunnen opbergen in onze moderne verhuiswagens en u kunt rekenen op een efficiënte manier van werken. U profiteert van een goede garantie en verzekering, waardoor u met een gerust hart kunt verhuizen.

De 6 zekerheden van ‘t Hoentje & van der Zalm

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers  Uitsluitend gediplomeerde verhuizers
Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming  Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming
Meer dan 42 jaar ervaring met verhuizingen  Meer dan 49 jaar ervaring met verhuizingen
Goede garantie en volledig verzekerd  Goede garantie en volledig verzekerd
Familiebedrijf met hart voor de zaak  Familiebedrijf met hart voor de zaak
Erkende Verhuizer met verhuiscertificaat  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Meer dan 49 jaar ervaring in Zoetermeer en omstreken

Op zoek naar een professioneel Verhuisbedrijf in Zoetermeer met een uitgebreide ervaring? Wij weten dankzij tientallen jaren ervaring als geen ander wat er komt kijken bij een verhuizing, kunnen u daar goed op voorbereiding en u daar vervolgens uitstekend mee van dienst zijn. Benieuwd hoe een verhuizing werkt, waar u rekening mee dient te houden en hoeveel tijd de verhuizing in beslag zal nemen? Uw huisraad is verzekerd en u kunt rekenen op een uitstekende garantie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, wij vertellen u daar als gerenommeerd Verhuisbedrijf in Zoetermeer graag meer over.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!