English Nederlands

Het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Roelofarendsveen

Met 't Hoentje & van der Zalm aan uw zijde wordt iedere verhuizing een prettige overgang. Wij nemen al uw verhuisstress uit handen en zorgen ervoor dat uw verhuizing perfect wordt uitgevoerd. Ons team pakt alles voor u in, zorgt voor de juiste noteringen op de dozen, zet deze zorgvuldig klaar voor transport en laadt deze weer uit op uw gewenste bestemming. Waar u normaal veel tijd kwijtbent aan het verzorgen van een verhuizing kunt u dankzij onze medewerkers bijzonder snel verhuizen en zult u hier geen stress bij ervaren. Ideaal verhuizen, wij helpen u erbij!

Verhuizen naar of uit Roelofarendsveen

verhuisbedrijf roelofarendsveen verhuizingen verhuizer verhuizen Binnenkort een verhuizing naar een nieuwe stad of nieuwe locatie in Roelofarendsveenn? Al meer dan 40 jaar voeren wij verhuizingen uit in heel Nederland. Ons familiebedrijf is gr oot geworden door geweldige service en een focus op kwaliteit. Dit merkt u niet alleen tijdens het verhuizen, maar ook ver vooraf aan uw verhuizing. Wij sturen u enige tijd vooraf een overzichtelijke planning waarop alle werkzaamheden worden beschreven per tijdvak. Zo weet u precies wanneer uw spullen op de oude bestemming worden ingepakt of op de nieuwe locatie worden uitgeladen. Wij staan voor transparantie en zekerheid en bieden u dit op alle fronten.

Wij zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers, dé verzameling van professionele verhuisbedrijven. Hiermee voldoen wij onder andere aan de drie hoofdvoorwaarden van Erkende Verhuizers: Vertrouwd, Verantwoord en Veelzijdig. Wij werken iedere dag hard om aan deze voorwaarden te voldoen en streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Verhuizen is een vak apart dat uitsluitend door professionals kan worden uitgevoerd. Wij werken daarom uitsluitend met gecertificeerde verhuizers die zorgvuldig met uw eigendommen omgaan. Zo weet u zeker dat alles netjes wordt uitgevoerd en dat u te maken heeft met een deskundig team dat uw verhuizing op alle vlakken tot in perfectie zal uitvoeren.

Wij willen de verhuizing zo gemakkelijk mogelijk voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!