Verhuisbedrijf Noordwijk

Uw vertrouwde, verantwoorde, voordelige en veelzijdige verhuizer.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 50 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Vaste prijsafspraken

Bel mij terug

 

Zoekt u een verhuisbedrijf in Noordwijk?

Laat uw verhuizing in of naar Noordwijk op de beste wijze uitvoeren door 't Hoentje & van der Zalm. Wij kunnen u volledig adviseren bij uw verhuizing. Dankzij onze tientallen jaren ervaring in de verhuisbranche kunnen wij u op professionele wijze van A naar B verhuizen. Vooraf stellen wij een draaiboek op zodat u altijd en op ieder moment weet waar wij ons in het proces bevinden. Advies en transparantie vooraf zijn twee belangrijke punten waar wij voor staan.

Als verhuisbedrijf zijn wij actief door heel Nederland met in het bijzonder Zuid-Holland. Wij zijn hierdoor voor u het ideale verhuisbedrijf in Noordwijk en kunnen de gehele verhuizing voor u regelen. Bij ons draait alles om klantvriendelijkheid en kwaliteit. Wij doen niet aan dure verhuizingen waar u alles ook nog zelf moet gaan regelen. Bij ons betaalt u een voordelige prijs voor uw verhuizing en hoeft u helemaal niets te regelen. Dankzij onze snelle planning kunnen wij u spoedig verhuizen zonder dat u zelf iets hoeft te doen.

Wij hebben al meerdere verhuizingen naar en vanuit Noordwijk met volle tevredenheid van klanten uitgevoerd. Niet voor niets scoren wij zeer hoog op gerenommeerde Verhuizers, dé website voor verhuisbedrijven die voldoen aan de volgende punten: Vertrouwd, Verantwoord en Veelzijdig. Onze klanten zijn altijd tevreden met ons werk, natuurlijk voegen wij u graag toe aan deze lijst met tevreden klanten.

Wilt u zonder moeite verhuizen en toch zeker zijn dat alles netjes op de gewenste locatie aankomt? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij weten wat er nodig is om uw verhuizing volledig naar wens uit te voeren. Heeft u speciale wensen? Dan zullen wij dat altijd vooraf met u bespreken. Zo zijn wij zeker dat wij alles volledig op maat uitvoeren. Bij ons is de klant nog echt koning.

Wij nemen op alle manieren de verhuisstress uit uw handen. Geen tijd om uw inboedel in te pakken? Dat is geen probleem! Naast het vervoer van uw inboedel assisteren wij u ook graag bij het inpakken en uitpakken van uw spullen. Door alles netjes en zorgvuldig in te pakken voorkomen wij dat beschadigingen of andere defecten aan uw eigendommen ontstaan. Perfect vervoer dat gefocust is op zorg en bescherming van uw eigendommen, u vindt het bij 't Hoentje & van der Zalm.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!