English Nederlands

Verhuisbedrijf Leiderdorp

De beste en voordeligste erkende verhuizer van Leiderdorp en omstreken

De beste en voordeligste erkende verhuizer van Leiderdorp en omstreken

Verhuizer een zaak voor professionals! Een (h)echt familiebedrijf

Verhuizen is een spannende onderneming. Vaak is er meer te verhuizen dan je denkt en bovendien loopt een verhuizing meestal anders dan gepland. Verhuizer ’t Hoentje & Van der Zalm heeft de kennis en ervaring in huis om uw verhuizing onbezorgd te laten verlopen.

Sinds 1973 is verhuisbedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm actief. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een erkende verhuizer. Ons familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van verhuizingen voor particulieren en bedrijfsverhuizingen binnen Nederland. Wij kunnen uw complete verhuizing verzorgen, maar ook voor enkele onderdelen van de verhuizing kunt u ons natuurlijk inschakelen.

De beste en voordeligste erkende verhuizer van Leiderdorp en omstrekenVakkundig, modern en verzekerd

Wij werken met vaste, gediplomeerde medewerkers, die de nodige vakkundige ervaring hebben. Bovendien staan de meest moderne voorzieningen tot onze beschikking. In onze verhuisauto’s zijn verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen standaard aanwezig. Uw inboedel is tijdens de verhuizing natuurlijk verzekerd. Onbezorgd genieten van uw nieuwe woning. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuizing.

U kunt vele extra werkzaamheden aan verhuizer 't Hoentje & van der Zalm overlaten en service van ons verwachten.

Als u deze extra werkzaamheden in onze handen legt, kunt u juist alle aandacht besteden aan het inrichten van uw nieuwe woning.


Wist u dat: u tijdelijk uw spullen kunt opslaan in onze verwarmde opslagruimte Familiebedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm beschikt over afgesloten containers, zodat uw inboedel droog, verwarmd en beveiligd kan worden opgeslagen.


Verhuizer 't Hoentje & Van der Zalm,
Graag tot uw dienst!

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!