English Nederlands

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 46 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

 

‘T Hoentje van der Zalm is hét verhuisbedrijf in Leiden

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen naar een locatie binnen of nabij Leiden? Dan assisteren wij u graag bij uw verhuizing. ‘T Hoentje van der Zalm is al meerdere jaren actief als verhuisbedrijf in Leiden. Wij kunnen u daarom bij uw verhuizing assisteren en zorgen dat alles tot in de puntjes perfect zal verlopen. Dankzij een zorgvuldige planning en een ideale uitwerking maken wij van uw verhuizing een zorgeloze onderneming.

Wij nemen het vervoer van uw inboedel volledig op ons en nemen alle zorgen die bij verhuizen naar boven komen bij u weg. Verhuizen kan een zeer inspannende onderneming zijn, dankzij onze professionele en deskundige uitwerking bent u verzekerd van een prettige verhuizing. Een verhuizing hoeft niet stressvol te zijn. Van het inladen van uw zware kasten tot uw beddengoed, alles wordt op een fijne manier voor u geregeld zonder dat u er een seconde over na hoeft te denken.

Kies voor het beste verhuisbedrijf in Leiden

Onze klanten beoordelen ons iedere keer met een zeer hoge score. Er zijn al vele tevreden klanten voor u geweest die met lof over onze verhuisdienst hebben gesproken. Natuurlijk voegen wij u graag toe aan dit rijtje met tevreden klanten en gaan wij vol motivatie voor u aan de slag. Ons verhuispersoneel is getraind om zorgvuldig met uw eigendommen om te gaan en deze zonder schade naar uw nieuwe woonlocatie te brengen. Alles komt netjes en geheel in de normale status aan bij uw nieuwe huis en wordt op de gewenste plekken geplaatst.

Het in- en uitpakken van uw eigendommen in speciale verhuisdozen is slechts één manier waarop wij alle verhuisstress uit uw handen nemen. U hoeft slechts aan te geven wat uw wensen voor de verhuizing zijn en wij gaan direct kijken hoe wij de verhuizing het beste kunnen uitvoeren. Als professioneel verhuisbedrijf zijn wij in staat om alles snel en effectief uit te voeren en u niet lang te laten wachten tot de verhuizing voorbij is.

Gaat u verhuizen naar of uit Leiden?

Kies dan voor ‘T Hoentje van der Zalm als uw professionele verhuisbedrijf en wees verzekerd van een zeer aangename verhuizing. Heeft u op dit moment nog geen plek voor uw inboedel? Dan kunnen wij uw meubels ook tijdelijk voor u opslaan zodat u eerst ruimte kunt maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhuizing perfect te laten verlopen. Wij gaan graag samen met u kijken hoe de verhuizing het meest efficiënt kan worden uitgevoerd.

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!