English Nederlands

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 46 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

 

Uw ideale verhuisbedrijf in Hillegom

Heeft u plannen om binnenkort in of naar Hillegom te verhuizen? Dan kunnen wij u op de beste manier van dienst zijn. Ons familiebedrijf voert al ruim 40 jaar verhuizingen in verschillende soorten en maten uit. Of u nu gaat verhuizen met een kleine of grote inboedel, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Onze uitgebreide ervaring en professionele medewerkers zullen u adviseren en kunnen assisteren bij het in- en uitpakken van uw spullen.

Wat maakt ons familiebedrijf bijzonder?

Wij geloven dat klantvriendelijkheid en kwaliteit door de jaren heen worden ontwikkeld. Met meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche hebben wij in huis wat nodig is voor een prettige verhuizing naar of vanuit Hillegom. Zo krijgt u bij ons al geruime tijd voor de verhuisdatum een draaiboek toegestuurd. In dit draaiboek geven wij aan op welke tijden wij bij u thuiskomen, hoe lang het duurt om de inboedel te verhuizen en wanneer alles op uw nieuwe adres aankomt. Helderheid vooraf en geen verrassingen achteraf, het is waar wij voor staan.

Ons team verhuizers haalt bij iedere verhuizing alles uit de kast om uw inboedel op efficiënte wijze te vervoeren. Zo kunnen wij onze kosten laag houden en uw verhuizing in minder tijd uitvoeren. Bij ons betaalt u een voordelige prijs en krijgt u geweldige service en snelle levering ervoor terug.

Met een focus op klantvriendelijkheid zorgen wij bij ieder verhuizing weer voor een bijzondere ervaring. Dit heeft ertoe geleid dat onze klanten ons beoordelen met een gemiddelde score van 9.0 bij Erkende Verhuizers. Op ErkendeVerhuizers.nl staan uitsluitend gekwalificeerde verhuisbedrijven die voldoen aan de volgende criteria: Vertrouwd, Verantwoord, Veelzijdig. Ons lidmaatschap bij deze organisatie toont onze expertise en geeft een duidelijk beeld van de kwaliteiten waar wij aan voldoen.

Kies voor het beste verhuisbedrijf in Hillegom

Wanneer u op een kosteneffectieve wijze wilt verhuizen vanuit of naar Hillegom dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd klaar om u te verlossen van alle stress die een verhuizing met zich mee kan brengen. Met ons aan uw zijde hoeft verhuizen niet stressvol en tijdrovend te zijn. Wij voeren alles voor u uit zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Met een sterk team aan gemotiveerde medewerkers kunnen wij u altijd bieden waar u naar zoekt. 

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

 
Verhuisbedrijf
't Hoentje & van der Zalm.

 
 

Social media

Facebook google Youtube Linkdin

 

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!