Familiebedrijf

Uw vertrouwde, voordelige en veelzijdige verhuizer in Hillegom

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 50 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Vaste prijsafspraken

Bel mij terug

 

Uw ideale verhuisbedrijf in Hillegom

Heeft u plannen om binnenkort in of naar Hillegom te verhuizen? Dan kunnen wij u op de beste manier van dienst zijn. Ons familiebedrijf voert al ruim 40 jaar verhuizingen in verschillende soorten en maten uit. Of u nu gaat verhuizen met een kleine of grote inboedel, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Onze uitgebreide ervaring en professionele medewerkers zullen u adviseren en kunnen assisteren bij het in- en uitpakken van uw spullen.

Wat maakt ons familiebedrijf bijzonder?

Wij geloven dat klantvriendelijkheid en kwaliteit door de jaren heen worden ontwikkeld. Met meer dan 40 jaar ervaring in de verhuisbranche hebben wij in huis wat nodig is voor een prettige verhuizing naar of vanuit Hillegom. Zo krijgt u bij ons al geruime tijd voor de verhuisdatum een draaiboek toegestuurd. In dit draaiboek geven wij aan op welke tijden wij bij u thuiskomen, hoe lang het duurt om de inboedel te verhuizen en wanneer alles op uw nieuwe adres aankomt. Helderheid vooraf en geen verrassingen achteraf, het is waar wij voor staan.

Ons team verhuizers haalt bij iedere verhuizing alles uit de kast om uw inboedel op efficiënte wijze te vervoeren. Zo kunnen wij onze kosten laag houden en uw verhuizing in minder tijd uitvoeren. Bij ons betaalt u een voordelige prijs en krijgt u geweldige service en snelle levering ervoor terug.
Kies voor het beste verhuisbedrijf in Hillegom

Wanneer u op een kosteneffectieve wijze wilt verhuizen vanuit of naar Hillegom dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd klaar om u te verlossen van alle stress die een verhuizing met zich mee kan brengen. Met ons aan uw zijde hoeft verhuizen niet stressvol en tijdrovend te zijn. Wij voeren alles voor u uit zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Met een sterk team aan gemotiveerde medewerkers kunnen wij u altijd bieden waar u naar zoekt.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!