English Nederlands

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 48 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

 

Erkend Verhuisbedrijf Delft voor een soepele verhuizing

De 6 zekerheden van ‘t Hoentje & van der Zalm

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers  Uitsluitend gediplomeerde verhuizers
Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming  Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming
Meer dan 42 jaar ervaring met verhuizingen  Meer dan 46 jaar ervaring met verhuizingen
Goede garantie en volledig verzekerd  Goede garantie en volledig verzekerd
Familiebedrijf met hart voor de zaak  Familiebedrijf met hart voor de zaak
Erkende Verhuizer met verhuiscertificaat  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Erkend Verhuisbedrijf Delft voor een soepele verhuizing

Erkend Verhuisbedrijf in Delft

Kies een Erkend verhuisbedrijf in Delft, dat u op professionele wijze van dienst kan zijn met de verhuizing. Wij beschikken als familiebedrijf over een schat aan ervaring en zorgen voor een verhuizing in 1 dag, om u zo snel mogelijk over te brengen naar uw nieuwe woning. Verhuist u naar een andere plaats, komt u naar Delft of verhuist u binnen Delft? Wij zijn u graag van dienst met de verhuizing. Uiteraard zorgen we er als Erkende Verhuisbedrijf voor professionele materialen en gereedschappen. We hebben een passie voor het verhuizen, de kern van het familiebedrijf waar we u graag kennis mee laten maken.

Kies een Erkend Verhuisbedrijf in Delft

Als Erkend Verhuisbedrijf in Delft zorgen we er als ‘t Hoentje & van der Zalm voor dat we u van dienst zijn op basis van specifieke kwaliteitseisen. We gaan zorgvuldig om met uw inboedel, zonder aan efficiëntie of snelheid te verliezen. U kiest bij ons uitsluitend voor gediplomeerde verhuizers, waarmee we er graag voor zorgen dat we uw inboedel zo efficiënt mogelijk in de verhuiswagen plaatsen en deze vlot in- en uitladen. Daarnaast kunt u rekenen op een goede garantie en uitstekende verzekering, zodat we u zonder zorgen kunnen verhuizen.

Verhuizer in Delft en omstreken met meer dan 47 jaar ervaring

Zoekt u een Erkend Verhuisbedrijf in Delft en omstreken met een uitgebreide ervaring? Wij doen dit werk al meer dan 46 jaar en weten daardoor als geen ander wat erbij komt kijken. Win informatie in over de ideale voorbereiding op uw verhuizing, of vraag ons naar hoe dit in z’n werk zal gaan. We zorgen voor de verzekering van uw huisraad en kunnen u een indicatie geven van de hoeveelheid tijd die uw verhuizing in beslag zal nemen. Wilt u meer weten over wat we als Erkende Verhuisbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over als Erkend Verhuisbedrijf in Delft.

Vrijblijvende offerteaanvraag

Velden met * zijn verplichtTel. 0174-267000
Verhuizer de ervaringen.

voordelcheque

 
Verhuisbedrijf
't Hoentje & van der Zalm.

 
 

Social media

Facebook google Youtube Linkdin

 

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!