English Nederlands

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 46 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

 

Wij zijn hét verhuisbedrijf voor binnen en buiten Bodegraven

Heeft u plannen om binnenkort te verhuizen naar of uit Bodegraven? Met onze snelle en efficiënte verhuisservice kunnen wij uw verhuizing volledig naar wens uitvoeren. Ons team is gevuld met deskundige en gecertificeerde medewerkers die iedere klus weer tot een volmaakt einde brengen. Een verhuizing vereist de nodige secuurheid en professionaliteit. Wij zijn al meer dan 42 jaar actief als verhuizers en kunnen u dankzij onze uitgebreide ervaring exact bieden wat u zoekt. Een snelle verhuizing met enkele ingepakte dozen of een verre verhuizing met uw volledige inboedel die nog moet worden ingepakt, bij 't Hoentje & van der Zalm bent u aan het juiste adres.

Verhuisbedrijf voor binnen of naar Bodegraven

Bodegraven is een prachtige stad die veel te bieden heeft. Als u wilt verhuizen naar, binnen of uit Bodegraven dan kunnen wij u voorzien van een team met gemotiveerde verhuizers en meerdere verhuiswagens. Op basis van uw wensen sturen wij meerdere medewerkers om uw inboedel zorgvuldig in te pakken, de inboedel in de verhuiswagens te laden en vervolgens op de nieuwe bestemming uit te laden en de inboedel uit te pakken. Wij kunnen uw verhuizing op daadwerkelijk alle fronten perfect voor u regelen zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken.

Een echt familiebedrijf, en dat merkt u

't Hoentje & van der Zalm is ruim 42 jaar actief als professioneel verhuisbedrijf voor allerlei soorten verhuizingen. In deze tientallen jaren hebben wij de nodige ervaring opgedaan om iedere verhuizing op de juiste wijze te voltooien. Door gebruik te maken van de nieuwste middelen kunnen wij uw inboedel verhuizen naar hoge verdiepingen of lastig te bereiken locaties in het huis. Wij maken bij de verhuizing gebruik van onder andere verhuisliften en rolcontainers om uw spullen zorgvuldig over te brengen naar de verhuiswagen of naar uw nieuwe woning.

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

 
Verhuisbedrijf
't Hoentje & van der Zalm.

 
 

Social media

Facebook google Youtube Linkdin

 

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!