English Nederlands

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 48 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

 

Wij zijn hét verhuisbedrijf voor binnen en buiten Bodegraven

Heeft u plannen om binnenkort te verhuizen naar of uit Bodegraven? Met onze snelle en efficiënte verhuisservice kunnen wij uw verhuizing volledig naar wens uitvoeren. Ons team is gevuld met deskundige en gecertificeerde medewerkers die iedere klus weer tot een volmaakt einde brengen. Een verhuizing vereist de nodige secuurheid en professionaliteit. Wij zijn al meer dan 42 jaar actief als verhuizers en kunnen u dankzij onze uitgebreide ervaring exact bieden wat u zoekt. Een snelle verhuizing met enkele ingepakte dozen of een verre verhuizing met uw volledige inboedel die nog moet worden ingepakt, bij 't Hoentje & van der Zalm bent u aan het juiste adres.

Verhuisbedrijf voor binnen of naar Bodegraven

Bodegraven is een prachtige stad die veel te bieden heeft. Als u wilt verhuizen naar, binnen of uit Bodegraven dan kunnen wij u voorzien van een team met gemotiveerde verhuizers en meerdere verhuiswagens. Op basis van uw wensen sturen wij meerdere medewerkers om uw inboedel zorgvuldig in te pakken, de inboedel in de verhuiswagens te laden en vervolgens op de nieuwe bestemming uit te laden en de inboedel uit te pakken. Wij kunnen uw verhuizing op daadwerkelijk alle fronten perfect voor u regelen zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken.

Een echt familiebedrijf, en dat merkt u

't Hoentje & van der Zalm is ruim 42 jaar actief als professioneel verhuisbedrijf voor allerlei soorten verhuizingen. In deze tientallen jaren hebben wij de nodige ervaring opgedaan om iedere verhuizing op de juiste wijze te voltooien. Door gebruik te maken van de nieuwste middelen kunnen wij uw inboedel verhuizen naar hoge verdiepingen of lastig te bereiken locaties in het huis. Wij maken bij de verhuizing gebruik van onder andere verhuisliften en rolcontainers om uw spullen zorgvuldig over te brengen naar de verhuiswagen of naar uw nieuwe woning.

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

 
Verhuisbedrijf
't Hoentje & van der Zalm.

 
 

Social media

Facebook google Youtube Linkdin

 

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!