Projectverhuizing: wij regelen alles voor u

Projectverhuizing verhuizing verhuizingen verhuisbedrijf Bent u van plan om binnenkort een projectverhuizing te laten uitvoeren? Wij regelen de hele verhuizing graag voor u. Voor de verhuizing stellen wij een groep gemotiveerde verhuizers beschikbaar, die als groep uw projectverhuizing zal uitvoeren. Alles wordt volledig voor u geregeld, van het inladen tot aan het vervoer. Vooraf ontvangt u een duidelijke planning van de verhuizing, zodat u in ieder stadium van het proces op de hoogte bent van de status. Samenwerking en efficiëntie; de gouden combinatie om te komen tot een kosteneffectieve en aangename verhuizing.

Vooraf bekijken wij uw volledige inboedel en inventariseren deze digitaal. Op die manier kunnen we u snel een overzicht bieden. Ook kunnen we digitaal aangeven op welke wijze en wanneer we de betreffende delen van uw eigendommen kunnen verhuizen. Dankzij onze verkorte administratiekanalen kunnen wij uw verhuizing sneller uitvoeren en u zo op kortere termijn op uw nieuwe locatie installeren.

Waarom kiest u bij een projectverhuizing voor ons?

  • Kwaliteit staan bij ons voorop;
  • Snelle verhuizing;
  • Duidelijk kostenplaatje vooraf.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projectverhuizingen en talloze andere verhuizingen. Bij ’t Hoentje & Van der Zalm vindt u het traditionele familiegevoel dat ondernemingen sterk maakt. Wij zijn al sinds 1972 actief en inmiddels uitgegroeid tot een sterk familiebedrijf. Kwaliteit die zich heeft voortgezet in meerdere generaties. U ziet het terug in iedere verhuizing. Dit komt niet alleen door onze klantgerichte werkwijze, maar ook door het kwalitatief hoogstaand werk dat wij leveren. De klant is bij ons echt nog steeds koning, zoals het hoort.

Wilt u met zekerheid vast kunnen stellen dat uw verhuizing op de beste manier wordt uitgevoerd? Laat uw projectverhuizing uitvoeren door ’t Hoentje & Van der Zalm. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij uw verhuizing zo effectief mogelijk kunnen uitvoeren. Uiteraard met zo laag mogelijke kosten. Verhuizen hoeft niet duur te zijn, zeker niet bij 't Hoentje.

Nog niet overtuigd van onze kwaliteit? Onze klanten spreken keer op keer vol lof over onze kwaliteit en klantvriendelijkheid. Het gevolg is een geweldige score op Erkende Verhuizers (dé nationale instelling voor professionele verhuisbedrijven). Een reden temeer om vol trots ons werk uit te blijven voeren.

Laat uw verhuizing volledig op maat uitvoeren. Wij garanderen de beste verhuizing. En u bent verzekerd van een aangename verhuizing met een voordelige prijs. Dat vindt u alleen bij 't Hoentje.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!