English Nederlands

Beste relatie,

Op dit moment hebben we allemaal in meer of mindere mate te maken met de COVID-19-uitbraak. Gelukkig heeft het coronavirus geen invloed op de dienstverlening van ‘t Hoentje & Van der Zalm. Ook het uitvoeren van verhuizingen en het opslaan van uw goederen kunnen zonder problemen plaatsvinden. Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en adviezen hebben wij de volgende maatregelen genomen:

•  ‘t Hoentje & Van der Zalm blijft bereikbaar via e-mail en telefoon. Klanten worden uitsluitend op afspraak bezocht.
•   Mocht u een afspraak met ons hebben gepland voor een offertebezoek, maar wilt u liever geen fysiek contact? Dan zetten wij onze afspraak telefonisch en/of per mail met u voort.
•   Personeel met verkoudheid, koorts en/of andere verschijnselen wordt niet ingezet. Dit om uw gezondheid te beschermen tijdens de verhuizing/opslag van uw goederen.

Thuis vanwege corona?
Maar u heeft wel plannen voor een taxatie voor uw verhuizing? Kies dan voor een videotaxatie bij ‘t Hoentje & Van der Zalm.

Wij verwachten onze dienstverlening op deze manier voort te kunnen zetten. Bij eventuele nieuwe ontwikkelingen houden wij u per e-mail op de hoogte. Uiteraard zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via mail en telefoon.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.
‘t Hoentje & Van der Zalm
info@hoentje.nl
0174-267000

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Videotaxatie

Video offerte

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!