English Nederlands

Deel uw ervaring

Deel uw ervaring en plaats een beoordeling!

Geachte heer / mevrouw,
Bent u verhuisd door ’t Hoentje & van der Zalm, plaats dan nu uw review / beoordeling. Zo kunt u uw ervaring delen met anderen.

Plaats hier uw beoordeling

Kiewit
A.kiewitoosting@gmail.com
Sep 02 2017
21-22 augustus door jullie verhuisd naar Terschelling. Verhuizing incl inpakken van onze spullen.
Kan niet anders zeggen, het is allemaal heel goed en nauwkeurig gedaan. Is er een misverstand? Het wordt direct perfect opgelost!!
Wat een behulpzaam personeel, zelfs met kleine kinderen kunnen ze goed overweg!
Wij hopen hier op het eiland oud te worden, maar mocht het om wat voor reden dan ook nodig zijn weer te verhuizen weet ik wie we daarvoor gaan benaderen.
Liesbeth Levendig-Crasborn
Liesbeth.Crasborn@gmail.com
Aug 15 2017
Perfect verlopen verhuizing. Personeel
werkt snel en netjes in een ontspannen sfeer.
De voorman ( met rugklachten) bracht onze buitenplanten
naar de buren waar ze prachtig staan.!
Kasten werden door hem gedemonteerd en weer in elkaar gezet. Veel spontane behulpzaamheid en hij had een efficiënte manier van aanpak. De vleugel
Is prima vervoerd en weer op z'n plek gezet.
Met 't Hoentje en van der Zalm wordt verhuizen bijna een feest! Dit verhuisbedrijf is een aanrader !
Frances van Bree
francesvanbree25@hotmail.nl
Apr 23 2017
Ik ben half maart 2017 verhuisd. Na een aantal gesprekken met verschillende verhuisbedrijven heb ik voor 't Hoentje gekozen. Ik had een heel goed gevoel tijdens het gesprek. Mijn gevoel was juist.
Wat een harde werkers, snel en keurig alles geregeld. Wat een top bedrijf! Echt een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen.
Nogmaals, heel erg bedankt!
M. Fresco
mariannefresco1@gmail.com
Mar 02 2017
Ook wij zijn erg tevreden over de service van verhuisbedrijf t Hoentje en van der Zalm. Duidelijke offerte en afspraken. Verhuiswagen stond stipt om 7 uur voor de deur. Harde en nette werkers!
Nogmaals bedankt!
Familie Fresco

Wijnand Dijkhuizen
dijkh613@gmail.com
Sep 05 2016
Een absolute aanrader voor uw verhuizing, klantvriendelijk proffesioneel en ook bij tegenslag positief in aanpak. In onze situatie bleek de beoogde verhuislift niet te "passen" en moest men het via de gewone lift oplossen, veel loopwerk en extra tillen maar met een goed gevoel voor humor en samenwerking werd de klus in snel tempo geklaard. Er werd veel zorg besteed aan het beschermen van de spullen tijdens transport, een ongekend aantal dekens en meters plastic verbruikt.
Al met al een zeer tevreden klant
Marlies Morien
Mecgerritsen@hotmail.com
Sep 10 2014
De service was boven verwachting! Als ik een cijfer zou moeten geven... Een 10!
Snel, vriendelijk en beleefd en enorm klantgericht.
Ik zal jullie bedrijf aan iedereen aanraden!!
van Veldhoven
veldjes@kabelfoon.nl
Sep 04 2014
Vandaag zijn mijn moeders spullen op zeer professionele wijze verhuisd door drie heren van T Hoentje&van der Zalm. Rust kennis en vol bewondering hoe alles in de auto een plekje kreeg . Ze maken de klus ook af totdat alles hangt en staat en weer is aangesloten. Compliment.
Pippa
pippad272@hotmail.com
Jun 27 2014
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.

All my questions were answered and nothing was too much trouble. As we were moving to a smaller property, boxes were delivered early to me so I could start to rationalize my things. Pack up was carried out extremely efficiently and Rene, Chris, Kok and the rest of the crew are a real credit to the company. Moving day as equally as efficient and it was amazing to watch our goods going out the window into the van! This really reduced the likelihood of damage to walls etc if men had been waling up and down the stairs.

Moving to a smaller property raised issues that were handled with no fuss - furniture that was loaded into the van intact had to be dismantled on site to get to its new location. Everything was reassembled quickly and correctly with no complaints. Now unpacked, everything has arrived intact and there has been no damage to the paintwork or walls in the new home.

Thank you so much for a great job. I will certainly use your company again (although I pray it won't be for quite a while!!).

Highly recommend this company for all your moving needs.
Platteel
platteni@hotmail.com
Jun 26 2014
Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet. We hadden veel kwetsbare en breekbare spullen, maar er is absoluut niets gebroken of beschadigd. Hulde!
Tom Gevers
trgevers@gmail.com
Jun 08 2014
De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing. Kort om: een aanrader is deze verhuizer zeker!!
 
1-10 van de 50
Volgende pagina >>

Vrijblijvende offerteaanvraag

Velden met * zijn verplicht



Den Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 290839
Rotterdam  Tel. 010 7137651

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 252 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.