Kantoorverhuizing

Kantoorverhuizingen uitgevoerd door professionals

Gaat u binnenkort met uw bedrijf van kantoorpand wisselen? Dan zijn er een aantal zaken die u goed moet regelen: uw inboedel moet op de juiste wijze worden ingepakt, het vervoer moet zorgvuldig worden uitgevoerd en uw spullen moeten weer netjes worden uitgepakt en op de juiste plek worden geplaatst. Niet alleen de zware bureaus, ook kleinere spullen zoals telefoons. Met ons aan uw zijde bent u gegarandeerd van een aangename kantoorverhuizing.

Wij plannen uw verhuizing geruime tijd vooraf, zodat u tijdig overal van op de hoogte bent. U weet precies hoe de gehele verhuizing zal worden uitgevoerd. In de planning staat waar en wanneer de inboedel wordt opgehaald en op welk tijdstip u het op de nieuwe locatie kunt verwachten. Deze planning houden wij gedurende de verhuizing strak aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Efficiëntie en snelheid, daar staan wij voor.

Het is niet nodig om diep in de buidel te tasten voor een kwalitatief goede verhuizing. Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen wij u voor een voordelig bedrag een uitstekende verhuizing bieden. Met een team van zeer gemotiveerde verhuizers houden wij tijdens het inladen altijd een hoog tempo aan. Vervolgens rijden wij zorgvuldig naar uw nieuwe locatie. Uiteraard houden we altijd rekening met uw eigendommen. U ziet ze later weer terug in uw nieuwe kantoorpand, netjes en ongeschonden.

Ons team bestaat uit sterke verhuizers die iedere klus aankunnen. Onze ruime ervaring met het uitvoeren van kantoorverhuizingen voor wat kleinere tot heel grote ondernemingen heeft ons een schat aan ervaring opgeleverd. Wij kunnen voor u de kantoorverhuizing van a tot z uitvoeren en ervoor zorgen dat u zeker tevreden zult zijn met uw verhuizing.

Een verhuizing gaat gepaard met veel verschillende zaken. Alles moet goed worden geregeld om er zeker van te zijn dat alles op de juiste locatie terechtkomt. Bij een kantoorverhuizing nemen wij deze taken volledig voor u uit handen, zodat u uw aandacht kunt richten op uw onderneming. Wij zullen u constant op de hoogte houden over de status van uw verhuizing. Als u ons uw verhuizing laat verzorgen, bent u verzekerd van een geweldige verhuizing en zult u tijdens de gehele verhuizing geen enkel probleem ondervinden.

Bent u niet direct klaar om uw inboedel weer te installeren? In dat geval kunnen wij de inboedel ook tijdelijk in onze opslag plaatsen. Wanneer u klaar bent om uw nieuwe kantoor te installeren, bezorgen wij alles netjes op het nieuwe adres.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!