English Nederlands

Verhuizingen met kraan

‘Hoe krijg ik mijn spullen op de juiste plek?’ Bij 't Hoentje & Van der Zalm denken we graag met u mee. De ervaring leert; wij hebben de perfecte oplossing voor de meest gecompliceerde logistieke problemen.

Vaak is het vakkundig in kunnen zetten van een vrachtwagen met hijskraan een passende oplossing. Deze krachtige combinatie is met regelmaat de redding voor aannemers, die in de problemen komen. Ze moeten zware objecten naar grote hoogten hijsen. Ketels of installaties moeten maar al te vaak over het dak heen worden getild. En hoe zit dat eigenlijk met die keuken? Die kan lang niet altijd door de woning heen. 't Hoentje & Van der Zalm heeft de oplossing voor elke ondernemer: de vrachtwagen met kraan.

Toch heeft niet alleen de professional baat bij een autolaadkraan. Ook particulieren kunnen er tijdens een verhuizing hun voordeel mee doen. De verhuizing met kraan is bijvoorbeeld bij een piano of vleugel een uiterst efficiënte manier van verhuizen. In veel gevallen is het zelfs de meest voor de hand liggende praktische oplossing. En bovendien: volledig veilig en verantwoord naar de huidige arbo-eisen

Een voorbeeld: uw complete te verhuizen inboedel is vanuit uw oude woning in een ruime container geladen. Daarna wordt deze container door onze bedreven werknemers veilig naar uw nieuwe adres vervoerd. Daar aangekomen gaat de kraan zijn werk doen. Die krachtige kraan kan de zware objecten direct op het gewenste niveau brengen. Zeer gemakkelijk als de spullen op een etage hun bestemming moeten vinden. Zo komt uw kostbare vleugel snel, veilig en wel op zijn nieuwe plek.

De verhuizing met kraan is een slimme totaaloplossing voor de verhuizing van grote en zware objecten. Alles in één keer geregeld: laden, vervoer, hijsen en lossen. Al uw spullen netjes op hun nieuwe plek.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken. Hierna kunnen we u voorzien van een duidelijke prijsopgave.

Neem vrijblijvend contact op voor een duidelijke prijsopgave.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!