English Nederlands

Pianovervoer

Vervoer van uw piano

Pianovervoer Vervoer van uw piano

Als u verhuist, dan verhuist uw piano met u mee. Om deze vakkundig te verhuizen, is specialistisch personeel nodig. Alle medewerkers van ‘t Hoentje & Van der Zalm zijn ervaren en vertrouwd met pianoverhuizingen.
Voorafgaand aan het transport pakken wij uw piano goed in. We plaatsen hem erna weer op de nieuwe locatie. Zo kunt u direct weer zorgeloos pianospelen.

Pianovervoer met grootste zorg

Uw piano of vleugel is een waardevol instrument. Niet alleen financieel gezien, ook de emotionele waarde kan erg hoog zijn. Vaak is deze niet eens in geld uit te drukken.
’t Hoentje & Van der Zalm  staat garant voor een veilige verhuizing van uw piano. Niet alleen door de modernste apparatuur te gebruiken, maar ook door het ervaren en geschoold personeel. Natuurlijk is uw piano tijdens het transport ook verzekerd.

Tijdelijke opslag van uw piano of vleugel

Heeft u tijdelijk een ruimte nodig om uw piano of vleugel op te slaan? ’t Hoentje & Van der Zalm beschikt over afgesloten opslagcontainers. Hierin kunt u uw geliefde instrument droog, verwarmd en beveiligd opslaan.

Offerte en advies over pianovervoer

Voor vrijblijvend advies of een offerte voor de verhuizing van uw piano kunt u altijd contact met ons opnemen. Op uw verzoek komen wij bij u langs om de verhuizing te bespreken.

 

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!