English Nederlands

Pianovervoer

Vervoer van uw piano

Pianovervoer Vervoer van uw piano

Als u verhuist, dan verhuist uw piano met u mee. Om uw piano vakkundig te verhuizen is specialistisch personeel nodig. De medewerkers van ‘t Hoentje & Van der Zalm zijn allemaal ervaren en vertrouwd met pianoverhuizingen.
Voor het transport pakken wij uw piano goed in en plaatsen hem weer op de nieuwe locatie. Zo kunt u direct weer zorgeloos pianospelen.

Pianovervoer met grootste zorg

Uw piano of vleugel is vaak van grote waarde. Niet alleen financieel, maar ook de emotionele waarde is vaak erg hoog. Misschien zelfs wel hoger dan de werkelijke waarde.
’t Hoentje & Van der Zalm is een Erkende Verhuizer  en staat garant voor een veilige verhuizing van uw piano. Niet alleen door de modernste apparatuur te gebruiken. Maar ook door ervaren en geschoold personeel. Natuurlijk is uw piano tijdens het transport verzekerd .

Tijdelijke opslag van uw piano of vleugel

Heeft u tijdelijk een ruimte nodig om uw piano of vleugel op te slaan? ’t Hoentje & Van der Zalm beschikt over afgesloten opslagcontainers. Hierin kunt u uw piano of vleugel droog, verwarmd en beveiligd opslaan.

Offerte en advies over pianovervoer

Voor vrijblijvend advies of een offerte voor de verhuizing van uw piano kunt u altijd contact met ons opnemen. Op uw verzoek komen wij bij u langs om uw verhuizing te bespreken.

 

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!