English Nederlands

Inpaktips

INPAKKEN IS EEN VAK APART. WIJ HELPEN U GRAAG MET DE VOLGENDE TIPS.

BOEKEN INPAKKEN

Boeken zet u zoveel mogelijk, staande in een doos. Dit voorkomt schade aan de boeken. Deze dozen kunt u volpakken tot aan het handvat. Hierna kunt u er lichtere artikelen bovenop plaatsen. Houdt u hierbij wel rekening met het gewicht van de doos (maximaal 20 kg).

GLAS EN AARDEWERK INPAKKEN

Glazen, kopjes en borden pakt u in met het bijgeleverde inpakpapier. Borden plaatst u staande in de doos. Let u er wel op dat de glazen of borden niet kunnen verschuiven, maar druk zeker niet te hard aan. Eventuele ruimte kunt u met inpakpapier opvullen. De dozen mag u tot 2 centimeter onder de rand vullen.

KWETSBARE STUKKEN INPAKKEN

De losse delen van bijvoorbeeld klokken of computers dient u eerst te demonteren. Daarna kunnen deze losse delen in een doos. Dit verzorgt uw verhuizer voor u. Uw computer verhuizen wij in een speciale box.

PLANTEN INPAKKEN

De kleine planten kunt u op een vuilniszak in een open doos plaatsen. Graag de plant zo droog mogelijk in de doos plaatsen.

SCHILDERIJEN EN INGELIJSTE DECORATIES

Grote schilderijen (groter dan 45 cm bij 45 cm) of andere ingelijste decoraties kunt u aan de muur laten hangen. Op de verhuisdag verpakken wij deze in speciale schilderijboxen.

KLEDING INPAKKEN

Uw hangkleding verhuizen wij in speciale garderobeboxen. Uw kleding kunt u in de kast laten hangen. Als u zelf de kasten demonteert, bezorgen wij deze garderobeboxen van te voren. U kunt dan zelf de garderobeboxen inpakken.

 

Heeft u nog vragen over de beste manier van het inpakken van uw spullen? U kunt ons altijd even bellen.

Download onze Inpaktips

Aanvullende informatie: Verhuistips

Hier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen.  

 't Hoentje & Van der Zalm,
Graag tot uw dienst!

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!