English Nederlands

Handyman Klussenservice

Handyman Klussenservice

Voor particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen

De inboedel is overgebracht naar het nieuwe huis, alles is goed verlopen……dan is er vaak nog een hoop werk te verrichten.

Of u weet van tevoren dat er in het nieuwe huis of bedrijfspand nog veel werkzaamheden verricht moeten worden bvb. dat de kabels voor de tv doorgetrokken moeten worden.

Vaak komt het ook voor dat er allerlei dingen opgehangen moeten worden waar u even geen tijd voor heeft.

Wij nemen u het werk graag uit handen

Onze handyman heeft een gedegen technische opleiding en alle gereedschap bij zich, en gaat met de grootste zorg met u spullen om. Hij bespreekt van tevoren wat u wensen zijn en waar alles geplaatst of opgehangen moet worden.

Voorbeelden van voorkomende werkzaamheden:


Handyman KlussenserviceTijdens ons offerte bezoek kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze handyman, maar natuurlijk kunt u ook los van een verhuizing gebruik maken van deze service. Dit alles is voor een totaalprijs of een uurprijs bespreekbaar.

Hier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen.

't Hoentje & Van der Zalm,
Graag tot uw dienst!

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!