English Nederlands

Handyman Klussenservice

Handyman Klussenservice

Voor particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen

De inboedel is overgebracht naar het nieuwe huis. Alles is goed verlopen. Toch is er dan nog vaak veel werk te verrichten.
Het kan ook zijn dat u vooraf al weet dat er in het nieuwe huis of bedrijfspand nog veel werkzaamheden verricht moeten worden. Denk bijvoorbeeld eens aan de kabels voor de tv of audio, die doorgetrokken moeten worden.

Vaak komt het ook voor dat er allerlei dingen opgehangen moeten worden. Daar heeft u vaak even geen tijd voor.

Wij nemen u het werk graag uit handen

Onze handyman heeft een gedegen technische opleiding gevolgd. Hij heeft alle gereedschap bij zich en gaat met de grootste zorg met uw spullen om. Vooraf bespreekt hij wat uw wensen zijn en waar alles geplaatst of opgehangen moet worden. Het scheelt u een hele zorg en veel tijd.

Voorbeelden van voorkomende werkzaamheden:


Handyman KlussenserviceTijdens ons offertebezoek kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze handyman. Natuurlijk kunt u ook los van een verhuizing gebruikmaken van deze service. De inzet van de handyman is voor een totaalprijs of een uurprijs bespreekbaar.

Hier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen.

't Hoentje & Van der Zalm,
Graag tot uw dienst!

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!