English Nederlands

Fotogalerie hoe verzorgen wij uw inboedel?

Op deze pagina willen wij u graag een indruk geven dat wij zorgzaam met uw inboedel / huisraad omgaan. En dat alles bij  't Hoentje & van der Zalm zorgvuldig wordt ingepakt. 

Garderobeboxen

Alle hangkleding wordt bij 't Hoentje & van der Zalm B.V. opgeborgen in garderobeboxen.

Inpakken verhuisdozen

Op de foto's; het inpakken van serviesgoed. Het inpakken van verhuisdozen kunt u zelf doen, meer hierover staat bij inpaktips op de website. U kunt het inpakken ook door ons laten verzorgen.

Doorsteken

Op trappen binnenshuis worden verhuisdozen en klein materiaal vaak doorgestoken, dit om beschadigingen te voorkomen en sneller te werken.

Stoelen inpakken

Met grote zorg wordt elke stoel ingepakt in een verhuisdeken en daarna afgetaped zodat deze niet kan beschadigen.

Tafel beschermen

Om schade aan het tafelblad tijdens vervoer te voorkomen wordt deze ook ingepakt en afgetaped.

Bankstelhoezen

Uw bankstel wordt ingepakt in speciale bankstelhoezen, wat is er niet kwetsbaarder dan leer of fijne glansstoffen deze dik gewatteerde beschermhoezen worden dan nog extra met riemen vastgemaakt.

Becherming vloeren en kwetsbaar schilderwerk

Vaak maken mensen zich zorgen over hun vloerbedekking of hun pas geschilderde deuren van hun nieuwe woning, bij elke verhuizing van 't Hoentje & van der Zalm B.V. wordt inlooptapijt gebruikt en op verzoek deuren en leuningen van trappen afgedekt met dekens.

Schilderij boxen

Schilderijen en spiegels zijn kwetsbaar 't Hoentje & van der Zalm B.V. besteed daar veel zorg aan. Deze worden verpakt in dekens, afgetaped en extra beschermd vervoerd in schilderij boxen.

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!