English Nederlands

 

Uw vertrouwde, verantwoorde, voordelige en veelzijdige verhuizer.
Voor verhuizingen in Den Haag, Westland, Zoetermeer en omstreken.

Verhuizen zit in de familie en dat merkt u!

Verhuisbedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm bestaat sinds 1973 en is uitgegroeid tot een professionele verhuizer. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf Transport & Logistiek. Ons familiebedrijf is specialist in particuliere en bedrijfsverhuizingen in Nederland. Door onze kennis en ervaring zorgen wij voor een onbezorgde verhuizing.

Verhuizen is vaak een spannende en emotionele gebeurtenis. Om u hier in bij te staan, kunnen wij u veel zorg uit handen nemen. Wij kunnen uw complete verhuizing verzorgen. Natuurlijk kunt u ons ook voor slechts enkele onderdelen inschakelen. Aan u de keus.

Verhuisbedrijf 't Hoentje & Van der Zalm hanteert vaste prijsafspraken!

Verhuizen - een zaak voor professionals

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben de nodige vakkundige ervaring. Tijdens uw verhuizing gebruiken wij de modernste middelen. Zo zijn in onze verhuisauto’s standaard rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen aanwezig. En als het nodig blijkt, is zelfs de inzet van een verhuislift mogelijk. Natuurlijk is uw inboedel tijdens de verhuizing bij ons verzekerd. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuizing. U kunt onbezorgd genieten van uw nieuwe woning.

Verhuizer 't Hoentje & Van der Zalm: extra werkzaamheden en service

Als professioneel verhuizer bieden wij verschillende verhuisarrangementen  aan. Door extra werkzaamheden in onze handen te leggen, heeft u alle aandacht voor de inrichting van uw nieuwe woning. Neemt u gerust contact   met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Ook in de avonduren kunt u een vrijblijvende informatieaanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.5 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!