English Nederlands

Ondernemen tegen kanker als KWF Zakenvriend

Velen van ons kennen mensen die ziek zijn en vechten tegen kanker. Een familielid, een goede vriend, een collega of die aardige zakenrelatie. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat jaarlijks 91.000 mensen de diagnose kanker krijgen. Dat zijn 10 mensen per uur ... Veel te veel dus. Daarom heeft 't Hoentje & Van der Zalm bv besloten in actie te komen tegen deze ziekte en te ondernemen tegen kanker. Dit doen wij als KWF Zakenvriend.

KWF Zakenvriend
Als onderneming delen wij met miljoenen mensen een droom: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. En zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.

Door middel van een vast maandelijks bedrag sponsort 't Hoentje & Van der Zalm bv als KWF Zakenvriend wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Mede door onze steun kunnen deze jonge, talentvolle onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten blijken een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.

Wilt u meer weten over dit initiatief of het onderzoek naar kanker? Ga dan naar http://www.staoptegenkanker.nl/bedrijven

Met vriendelijke groet,
AJ Hoenstok, J Hoenstok,
't Hoentje & van der Zalm B.V.

Ondernemen tegen kanker als KWF
 

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!