English Nederlands

Het team achter 't Hoentje & Van der Zalm

't Hoentje & Van der Zalm werkt met een hecht en enthousiast team. Wij hebben voldoende capaciteit, zodat uw verhuizing altijd is gewaarborgd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste service. Wij zijn een familiebedrijf en kunnen daardoor direct inspelen op de wensen en eisen van onze klanten. Wij stellen ons graag aan u voor.

Robin

RobinAlgemeen directeur bij het Hoentje & Van der Zalm. Om te gaan werken bij een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 40 jaar vond ik geweldig. Je maakt ineens deel uit van een familie met een geschiedenis in professionele verhuizingen. Je merkt in alles wat we doen dat het om onze klanten draait. Service verlenen is geen term, maar een must. In mijn functie heb ik dan ook heel veel klantcontact, ik ben vaak het eerste gezicht wat mensen zien van ons bedrijf. Verder handel ik alles af voor onze klanten, ik ben dan ook hun relatie voor de verhuizing. En sta altijd voor hun klaar. Om mijn drukke werk af en toe eens opzij te zetten vind ik het heerlijk om te fitnessen. Sport geeft mij weer meer energie om de klanten goed te kunnen helpen!’.


Al Hoenstok

AlAl Hoenstok is al 42 jaar directeur bij het Hoentje & Van der Zalm verhuizingen. Het gezinshoofd van het bedrijf brengt graag al zijn kennis en ideeën over op de jonge generatie. ‘Het coachend leidinggeven garandeert een behoud van het familiegevoel en de normen en waarden waar wij al zo lang voor staan. Service is al die jaren onze drijfveer geweest. De seniorenservice en de totaal service zijn hier voorbeelden van. Het draait maar om een ding: ontzorgen. Het is toch vaak een stressvolle aangelegenheid. Het veranderen van omgeving. De spullen waar je aan gehecht bent in dozen gestopt. Wij willen een onderdeel zijn van de mensen die wij verhuizen. De druk weghalen en ze zo zorgeloos mogelijk naar hun nieuwe plek te brengen’, aldus Allie.

Allie vertelt trots verder: ‘We hebben ook altijd ons laten zien als een innovator binnen de branche. Het constant monitoren van de wensen van onze klant om een zo nauwsluitend mogelijke offerte te brengen voor de verhuizing’.

Als gezinsman brengt Allie zoveel mogelijk tijd door met zijn gezin. De kleinkinderen zijn weer een volgende generatie in het familiebedrijf waar opa graag mee samen is! Bridgen en muziek maken, geven deze verhuizer in hart en nieren zijn ontspanning.


Joop Hoenstok

Joop HoenstokVakkennis  en ervaring. Deze twee begrippen kenmerken directeur  Joop Hoenstok. Al meer dan 40 jaar is Joop financieel directeur van de firma  ’t Hoentje & Van der Zalm. Joop is begonnen op de werkvloer  en heeft gaandeweg alle vakdiploma’s  en vervoersdiploma’s gehaald. Na een aantal jaren  heeft  Joop zich  gespecialiseerd in de financiële kant van het bedrijf. Bij de planning van uw verhuizing zult u hem dan ook vaak tegenkomen als de man met verstand van alles wat bij uw verhuizing komt kijken.

Zoals zoveel mensen met hart voor zaak heeft ook Joop een leven naast het werk. Joop is een echte familieman en brengt graag tijd door met zijn gezin. Daarnaast is hij actief in het verenigingsleven en is  als voetballiefhebber vaak te vinden bij belangrijke voetbalwedstrijden.


Robin

RobinRobin is van verhuizer opgewerkt naar kantoor.
Robin begon ooit als verhuizer, maar werkt inmiddels op kantoor. Hij ziet het elke dag weer als een uitdaging om verhuizingen goed te slagen. Veel mensen ervaren verhuizen als stressvol, Robin doet dagelijks zijn best om dit gevoel om te zetten in vertrouwen op een goede afloop. Hij hoopt nog vele jaren werkzaam te zijn in dit vak om zo de klant tot dienst te kunnen zijn.


Onze verhuizers

Bernardo

BernardoBernardo is de teamleider van de werkvloer.
Een verhuizing goed en soepel laten verlopen, daarvoor moet je bij Bernardo zijn. Als teamleider van de werkvloer zorgt hij ervoor dat alles goed verloopt. Er is geen dag hetzelfde, het laten slagen van een verhuizingsklus is altijd een uitdaging. Voor Bernardo is geen klus te moeilijk, heeft de kennis en kunde in huis om een klant achter te laten die tevreden is met het uitgevoerde werk!


Arthur

arthurArthur is verhuizer en montagespecialist. ‘Ik vind het geweldig om met een hecht team te werken. De afwisseling in mijn werk is heel leuk. We komen bij allerlei mensen thuis, op hele diverse plekken. Ik ben echt iemand die het fijn vind om met zijn handen te werken’.


Jacky

JackyJacky haalt zijn energie uit de groep mensen met wie hij werkt. ‘We motiveren elkaar iedere dag. Om samen een mooi product af te leveren en te zorgen dat bezittingen schadeloos en keurig worden overgebracht, is geweldig. Iedere dag ontwikkel ik verder om het beste uit mijzelf te halen. Het samen gewoon goed doen voor de klanten, dat is wat onze groep drijft!’.


Ashwin

AshwinAshwin is als gediplomeerd verhuizer iedere dag op pad. ‘Het is heerlijk om iedere dag wat te kunnen betekenen voor anderen. Door met ons team samen te werken en onderdeel te zijn van een familiebedrijf, krijg ik de kans om iedere dag weer wat bij te leren. Het is fijn om na een lange dag een verhuizing goed af te ronden. Ik voel me erg thuis hier en hoop heel lang deel uit mogen maken van de familie’.


Marino

MaknoMarino is een echt buitenmens. ‘Het is niets voor mij om binnen te zitten. Op pad zijn en andere mensen ontmoeten in de stad en door het hele land vind ik geweldig. Naar de klanten toe met ons hechte team en daar wat betekenen voor de klanten is erg motiverend. Voor ons is het belangrijk een topverhuizing te organiseren en dat doen we dan ook als team’.


Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 260 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!