English Nederlands

Deel uw ervaring

Deel uw ervaring en plaats een beoordeling!

Geachte heer / mevrouw,
Bent u verhuisd door ’t Hoentje & van der Zalm, plaats dan nu uw review / beoordeling. Zo kunt u uw ervaring delen met anderen.

Plaats hier uw beoordeling

Tom Gevers
trgevers@gmail.com
Jun 08 2014
De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing. Kort om: een aanrader is deze verhuizer zeker!!
Marga
margaks@icloud.com
Jun 02 2014
'T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuiskaarten kregen we gratis en de verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Allemaal uitstekend verzorgd! Op de dag zelf was er een prettige sfeer en werd en rustig maar efficiënt gewerkt. Absoluut een aanrader!
gerda
gerdah@gmail.com
Apr 21 2014
Op de dag dat ik verhuisd ben werd één van de liften in het flatgebouw gerepareerd. Toen ik zei dat ik mee daar wat zorgen om maakte werd er geroepen; "het komt goed mevrouw!"
Precies de opmerking die je graag hoort. Het kwam goed! Ze werkten allemaal rustig maar gestaag door. Niks geen gestress; bedankt!
Max en Dily van Huet
Maxendilvanhuet@hetnet.nl
Dec 16 2013
Keurige nette jongens. werken rustig doch goed door. Ze denken mee, en als ze het huis verlaten is alles in orde!! Zeker een aanrader, en zullen indien nodig zeker weer gebruik van hun diensten maken. We zijn zeer tevreden over de totale aanpak.
Loes en Wim Zegers
zegers36@planet.nl
Nov 11 2013
6 november jl. stond onze verhuizing vanuit Bergschenhoek gepland en in plaats van stressvol werd deze verhuizing een echt feestje. Wat een topbedrijf. Direct na aankomst werd de situatie in ogenschouw genomen, de verhuizers stelden zich allemaal voor en gingen meteen voortvarend aan de slag. Alles werd tot in de puntjes geregeld mede door toedoen van dit topteam. Wij waren erg tevreden en zien met genoegen op deze verhuizing terug.
de Lange
pgl@casema.nl
Oct 24 2013
De verhuizing ging grandioos, de jongens kwamen binnen en stelde zich beleefd aan ons voor, Daarna keken ze wat er mee moest, kasten en bedden werden netjes met beschermfolie behandeld en voor we er erg in hadden waren ze klaar met in laden en gingen we naar het nieuwe adres om alles weer uit te laden. ze zetten alles netjes op hun plaats die we aanwezen.
Yvette
ymeinesz@ziggo.nl
Oct 02 2013
ECHT SUPER tevreden ben ik over 't Hoentje & van der Zalm. Van A tot Z was alles goed geregeld. Alle dozen en meubels zaten in ander-half uur tijd al in de wagen. Verhuizen is best wel pittig, maar met 't Hoentje & van der Zalm gaat het allemaal van een leien dakje.
Anita van Bentum
anitaenmarcel@kpnmail.nl
Sep 09 2013
Twee weken geleden verhuzing voor ons verzorgt, iedereen was erg meedenkend dit was een zeer prettige ervaring.

We werden totaal ontzorgd.
volgende keer zeker weer !
Bedankt
Visser
rattan@casema.nl
Jul 21 2013
Fantastisch verhuisbedrijf. Zeer deskundig en bijzonder aardige mensen. De prijs viel reuze mee. Aan te bevelen.
van Hasselt
myrtthin@gmail.com
May 25 2013
In mei 2013 kreeg ik kort voor een gewenste verhuisdatum contact met 't Hoentje&vanderZalm. Nog geen 8 dagen tussen eerste telefoontje en de verhuizing zelf pikten de heren het allemaal soepel op. Van één naar meer adressen over verschillende steden en provincies? Geen punt. Antiek? We zullen voorzichtig zijn. Vanwege spoed gingen de bevestigingen en beschrijvingen allemaal via mail.
Keurig op tijd op de dag zelf, rustig ingepakt en ingeladen. En met grote snelheid en keurige service is alles afgeleverd waar dat gevraagd was.

Dus van harte aanbevolen!
<< Vorige pagina
11-20 van de 51
Volgende pagina >>

Vrijblijvende offerteaanvraag

Velden met * zijn verplicht



Den Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!