English Nederlands

Tijdelijke opslag van uw bezittingen

Verhuiscontainers tijdelijke opslag van uw bezittingen

Verhuiscontainer opslag

Soms is het even nodig om uw inboedel tijdelijk elders op te slaan. Uw huis wordt onverwacht later opgeleverd dan gepland. Een verbouwing heeft ook vaak ruimtegebrek tot gevolg. Een langdurig verblijf in het buitenland zorgt voor dezelfde soort problemen. En als eigenaar van een meubelzaak kunt u op zoek zijn naar tijdelijke opslag van uw meubels. Waar moet u dan met uw spullen naartoe?

’t Hoentje & Van der Zalm beschikt over afgesloten containers. Hierin kunt u uw inboedel droog en verwarmd opslaan. Hierdoor treden er geen problemen op met vocht of schimmel. En het allerbelangrijkst; uiteraard is de opslag 24/7 uitstekend beveiligd.

Wilt u vooraf graag een kijkje komen nemen? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. U bent dan ook van harte welkom om onze opslagruimte te komen bekijken.

Wist u dat onze moderne containers een maximale inhoud hebben van maar liefst 47 m3? Dat is meestal toereikend voor de inboedel van een complete woning. Het maakt de opslag van uw inboedel uiterst efficiënt. Het kan flink in de kosten schelen.

Hoe gaan we te werk? Allereerst inventariseren wij de inboedel bij u aan huis. Vervolgens plaatsen we de inboedel direct in de container. Daarna wordt de container veilig naar onze opslagruimte vervoerd. Daar bewaren wij uw inboedel, totdat u zelf weer genoeg ruimte heeft. Een hele zorg minder.

Wilt u tussendoor nog even bij uw spullen? Of wilt u gewoon even checken of alles nog in orde is? Maak gewoon even een afspraak. U kunt vijf dagen per week toegang krijgen tot uw opslagcontainer. Wel zo’n fijn gevoel.

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

Bel mij terug

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!