English Nederlands

Projectverhuizing: wij regelen alles voor u

Projectverhuizing verhuizing verhuizingen verhuisbedrijf Bent u van plan om binnenkort een projectverhuizing te laten uitvoeren? Wij regelen de hele verhuizing voor u. Voor uw verhuizing stellen wij een groep gemotiveerde verhuizers beschikbaar die als groep uw projectverhuizing zullen uitvoeren. Alles wordt volledig voor u geregeld, van het inladen tot het vervoer. U ontvangt vooraf een planning van de verhuizing zodat u op ieder stadium op de hoogte bent van de status. Samenwerking en efficiëntie, de gouden combinatie tot een kosteneffectieve en aangename verhuizing.

Uw volledige inboedel wordt vooraf bekeken om op te stellen op welke wijze uw eigendommen verhuisd zullen worden. Wij stellen digitaal op hoe en wanneer wij het betreffende deel van de inboedel verhuizen. Wij inventariseren uw volledige inboedel digitaal en kunnen u spoedig een overzicht bieden. Dankzij onze verkorte administratiekanalen kunnen wij uw verhuizing sneller uitvoeren en u zo op kortere termijn op uw nieuwe locatie installeren.

Waarom kiest u bij een projectverhuizing voor ons?

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projectverhuizingen en talloze andere verhuizingen. Bij ’t Hoentje van der Zalm vindt u het traditionele familiegevoel dat ondernemingen sterk maakt. Wij zijn al sinds 1972 actief en inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf. Kwaliteit die zich heeft verspreid over meerdere generaties, u ziet het terug in iedere verhuizing. Dit merkt u niet alleen in onze klantgerichte werkwijze maar ook in het kwalitatieve werk dat wij leveren. De klant is bij ons echt nog steeds koning, zoals het hoort.

Wilt u met zekerheid vast kunnen stellen dat uw verhuizing op de beste manier wordt uitgevoerd? Laat uw projectverhuizing in dat geval uitvoeren door ’t Hoentje van der Zalm. Wij gaan graag kijken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij uw verhuizing zo effectief mogelijk kunnen uitvoeren terwijl wij de kosten laag houden. Verhuizen hoeft niet duur te zijn, vooral niet bij 't Hoentje.

Nog niet overtuigd van onze kwaliteit? Onze klanten spreken keer op keer vol lof over onze kwaliteit en klantvriendelijkheid. Met een geweldige score op Erkende Verhuizers (dé nationale instelling voor professionele verhuisbedrijven) voeren wij vol trots ons werk uit.

Het is bij ons mogelijk om uw verhuizing volledig op maat te laten uitvoeren. Zo kunnen wij u de beste verhuizing garanderen en bent u ook verzekerd van een aangename verhuizing met een voordelige prijs. En dat vindt u alleen bij 't Hoentje.

Meer....

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!