English Nederlands

Kantoorverhuizing

Kantoorverhuizingen uitgevoerd door professionals

Kantoorverhuizing verhuizer verhuisbedrijf verhuizingen Gaat u binnenkort met uw bedrijf van kantoorpand wisselen? Dan zijn er een aantal zaken die u goed moet regelen: uw inboedel moet op de juiste wijze worden ingepakt, het vervoer moet zorgvuldig worden uitgevoerd en uw spullen moeten weer netjes worden uitgepakt en op de juiste plek worden geplaatst. Van zware bureaus tot telefoons, met ons aan uw zijde bent u gegarandeerd van een aangename kantoorverhuizing.

Wij plannen uw verhuizing geruime tijd vooraf zodat u op de hoogte bent van hoe de gehele verhuizing zal worden uitgevoerd. In de planning staat waar en wanneer de inboedel wordt opgehaald en op welk tijdstip u het op de nieuwe locatie kunt verwachten. Deze planning houden wij gedurende de verhuizing strak aan zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Efficiëntie en snelheid, het is waar wij voor staan.

Kantoorverhuizingen voor een normale prijs

Het is niet nodig om diep in de buidel te tasten voor een kwalitatief goede verhuizing. Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen wij u voor een voordelig bedrag een uitstekende verhuizing bieden. Met een team van zeer gemotiveerde verhuizers houden wij tijdens het inladen altijd een hoog tempo aan. Vervolgens rijden wij zorgvuldig en netjes naar uw nieuwe locatie. Wij houden altijd rekening met uw eigendommen en zullen netjes en rustig naar het nieuwe kantoorpand rijden.

Ons team bestaat uit sterke verhuizers die iedere klus aankunnen. Onze ruime ervaring met het uitvoeren van kantoorverhuizingen voor kleine en grote ondernemingen heeft ons de juiste ervaring opgeleverd. Wij kunnen de kantoorverhuizing volledig van A tot Z voor u uitvoeren en ervoor zorgen dat u zeker tevreden zult zijn met uw verhuizing.

Maak van uw verhuizing geen probleem

Een verhuizing gaat gepaard met veel verschillende zaken, alles moet goed worden geregeld om zeker te zijn dat alles op de juiste locatie terecht komt. Bij de kantoorverhuizing nemen wij deze taken volledig uit handen zodat u uw aandacht kunt richten op uw onderneming. Wij zullen u constant op de hoogte houden van de status van uw verhuizing. Wanneer u ons uw verhuizing laat regelen bent u verzekerd van een geweldige verhuizing en zult u tijdens de gehele verhuizing geen enkel probleem ondervinden.

Niet direct klaar om uw inboedel weer te installeren? In dat geval kunnen wij de inboedel ook tijdelijk in onze opslag plaatsen. Wanneer u klaar bent om uw nieuwe kantoor te installeren bezorgen wij alles netjes op het aangegeven adres.

Meer....

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,9 gebaseerd op 288 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!