English Nederlands

Bedrijfsverhuizingen

BedrijfsverhuizingenVerhuizen met uw bedrijf heeft grote invloed op uw organisatie en op uw personeel.
’t Hoentje & Van der Zalm zorgt voor een vlekkeloze verhuizing. Ons motto is niet voor niets ‘Uw verhuizing is onze zorg’.

Professioneel verhuisbedrijf

’t Hoentje & Van der Zalm heeft alles voor uw bedrijfsverhuizing in eigen huis. Hierdoor heeft u tijdens de verhuizing van uw organisatie slechts één aanspreekpunt. Vanaf de planning van uw verhuizing tot aan de voorbereiding en uitvoering. De combinatie van een nauwkeurige bespreking vooraf en een goede coaching garanderen een goede start van uw verhuisdag(en). Wij verzorgen uw verhuizing met de modernste technieken, materialen, transportwagens en liften.

Maatwerk in dienstverlening zakelijk

•  Bedrijfsverhuizingen;
•  Renovatie verhuizingen;
•  Projectinrichtingen;
•  Archief verplaatsingen en opslag.

Opslag

Heeft u tijdens de verhuizing ruimte nodig om er uw inventaris op te slaan? Wij bieden de mogelijkheid voor een tijdelijke opslag.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte.

Meer....

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Tevreden..

Ervaringen van anderen

Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet.


Lees meer

All my questions were answered..

Ervaringen van anderen
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.


Lees meer

Kennismaking..

De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing.

 


Lees meer

86 jarige moeder..

Ervaringen van anderen
T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Alles uitstekend verzorgd!


Lees meer

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

Bel mij terug

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 442 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!