English Nederlands

Waarom 't Hoentje & van der Zalm

  Meer dan 48 jaar ervaring
  Professioneel verhuizer
  Familiebedrijf met hart voor de zaak
  Erkend leerbedrijf transport & logistiek

Bel mij terug
Offerte aanvragen

 

Professionele en snelle bedrijfsverhuizing

Bent u van plan om binnenkort uw bedrijf te verhuizen naar een nieuwe locatie? Wij nemen graag de bedrijfsverhuizing voor u in handen. Het verhuizen van belangrijke bedrijfseigendommen moet met grote zorgvuldigheid gebeuren, u wilt graag dat alles netjes en op tijd op de nieuwe locatie aankomt.

Met een goede planning en ideale organisatie van de verhuizing zorgen wij voor een verhuizing die binnen korte tijd wordt uitgevoerd. Van bureaus tot koffieautomaten en van dure computers tot kopieermachines, wij zorgen ervoor dat alles wordt verhuisd en u alle spullen op de nieuwe locatie heeft. Wij voeren de bedrijfsverhuizing op deskundige wijze uit zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Uw bedrijfsverhuizing hoeft niet duur te zijn

Het verhuizen van alle spullen naar uw nieuwe bedrijfslocatie hoeft niet duur te zijn. Ons verhuispersoneel gaat gemotiveerd voor u aan de slag om de gehele klus binnen enkele uren te kunnen klaren. Zo zal alles vlekkeloos plaatsvinden en worden uitgevoerd zoals u het exact wilt zien: tegen een relatief lage prijs en ook nog eens bijzonder snel. Alle communicatie verloopt bij ons via één aanspreekpunt, zo wordt u altijd op de hoogte gehouden van de status van de verhuizing en weet u exact wanneer alles weer voor u klaarstaat op de nieuwe bedrijfslocatie.

Dankzij onze ruime ervaring met bedrijfsverhuizingen kunnen wij u op ieder vlak bijstaan. Wij laden alle inboedel met grote nauwkeurigheid in onze verhuiswagens en zorgen ervoor dat niets beschadigt. Alles wordt netjes vastgezet om te voorkomen dat het onderweg kan schuiven. Zodra de verhuiswagens op de nieuwe locatie aankomen gaat ons personeel aan de slag met het uitladen van alle spullen en zullen zij alles op de gewenste plekken neerzetten. Zo kunnen u en uw personeel na de bedrijfsverhuizing weer aan het werk.

Wij voeren verschillende vormen van bedrijfsverhuizing uit

Het verhuizen van kantoorspullen en –artikelen is een van de meest voorkomende bedrijfsverhuizingen. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij renovatieverhuizingen, nieuwe projectinrichtingen, de verplaatsing en opslag van uw archief en het transporteren van uw pallets. Iedere bedrijfsverhuizing wordt tot in detail gepland en met u besproken zodat u weet waar uw spullen zijn en wanneer u deze op de nieuwe bedrijfslocatie kunt verwachten.

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden omtrent uw toekomstige bedrijfsverhuizing. Wij gaan graag voor u kijken wat wij kunnen betekenen en hoe wij uw verhuizing perfect kunnen uitvoeren.

Vrijblijvende informatie aanvragenDen Haag  Tel. 070 3292676
Westland   Tel. 0174 267000

Voor de avonduren kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen. Wij komen dan graag ‘s avonds langs.

’t Hoentje Van der Zalm B.V. krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4 gebaseerd op 490 beoordelingen bij klantenvertellen.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!